• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Dkkr/gprs

DKKR : İSKİ kanalizasyona deşarj yönetmeliği dahilinde arıtma tesislerinin uygunluğundan sonra yine iski tarafından verilen Deşarj Kalite Kontrol Ruhsatıdır. GPRS yi bilmiyorum, GSMR olabilir O da Gayrisıhhi müessese ruhsatıdır.
 
Kurumsal GPRS Internet. GPRS Üzerinden WAP, 0,73 Kr / KB. GPRS Internet, 0,21 Kr/KB. GPRS Paketleri, Paket İsmi, Paket Boyutu, Paket Fiyatı (TL) ...
OLABİLİR Mİ????
gprs üzrinden dk sı .. kuruş???
(((inş. çevreyle ilgili bir şey değildir...)))
 
@Müjdat Öner

sağolun müjdat bey ; aydınlandık:))ben de çevre müh. fakat ilk ilan dikkat ederseniz gprs..bir tuhaflık olduğunu sezdiğimden ve de rezil olmayalım diye not düşmüştüm.niye açıklıyorsam!!!
 
mujdat bey simdi anladım tesekkurler ılgınız ıcın.ben yanlış yazdıgım ıcın erdem bey oyle anlamıs :) tesekkurler gprsninde anlamını ogrendık yanlış yazmıs olsakta.
 
Üst