E-Çevre İzinleri Sorunlarınız Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi Başvurusu yapan arkadaşlar, sorununuz ile ilgili çalışma tamamlanmıştır. Başvurunuzu yapabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar;

E-Çevre izinleri ve Çevre Bilgi Sistemi ve Uygulamaları konuları hakkında sorunlarınız için "E-Çevre İzinleri Sorunlarınız Hk." yani bu konu altına yazarmısınız. Yoğunluktan dolayı siteden başka konu başlıkları altında takip edemiyorum. Bu konu başlığı altında belirttiğiniz sorunlarınız en kısa zamanda tarafımdan cevaplandırılacaktır.

İyi Günler Dilerim.

Üyeler Görebilir
Sedat Bey,

e-çevre izinleri sayfasında başvurularım kısmında gfb başvurusu yaptığım firmaları görebilirken, izin başvurusu yaptığım firmalara tıkladığımda e-çevre izinleri hata bildirim sayfası gelmekte. Bir de Ek belge isteklerinde belgeleri yükledikten sonra sayfanın aşağısında "gönder" butonu çıkması gerekmiyor mu?

Saygılarımla,

Üyeler Görebilir
Sedat Bey,

Sistemden mi yoksa mobil imzadan mı anlayamadım, firmamın geçici faaliyet belgesi onaylandı ve ve ben belge görüntüle dediğim zaman ekteki gibi bir hata alıyorum ve belgemi açamıyorum, şimdiden teşekkürler, İyi Çalışmalar

1.png

Üyeler Görebilir
@Sedat Azizoğlu
Başvurularım sayfasında bazı tesislerin başvurularına baktığımızda genel bir hata ekranı geliyor, onun dışında Tesis İşlemleri>>>İzinlisans Başvuruları sayfasında da yine başvurularınızı görebilir ek belge isteği varsa yükleyebilirsiniz.

Üyeler Görebilir
@gokcenilufer
Başvurularım sayfasında bazı tesislerin başvurularına baktığımızda genel bir hata ekranı geliyor, onun dışında Tesis İşlemleri>>>İzinlisans Başvuruları sayfasında da yine başvurularınızı görebilir ek belge isteği varsa yükleyebilirsiniz.

Üyeler Görebilir
Sedat Bey Merhabalar,
tesislerimden birinde şöyle bir problemim var. tesis sisteme birkaç kez kaydedilmiş. kayıtların biri üstünden tehlikeli atık beyanları yapılmış , diğer kayıt üstünden ise seveso ve kimyasal madde bildirimi yapılmış. her iki kayıt için farklı kullanıcı adı ve şifreler mevcut. ben tesisin GFB ve izin işlemlerini ise tab sistemi olan kayıt üstünden yürüttüm ve diğer bildirimleri bu sistem üstünden yürütmek istiyoruz. bu iki kayıttaki atık beyanlarını birleştirmemiz mümkün müdür acaba?

Üyeler Görebilir
@Özlem Oğuzeş
Atık Beyanı ile ilgili birleştirme yapılabilir, konu hakkında 0312.586.35.81 nolu telefondan beni arayın görüşelim.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar e-izin portalına geçici bir süre için giriş yapamayacaksınız, kısa bir süre içinde e-izin portalı yeniden açılacaktır.

Bilginize...

Üyeler Görebilir
Sedat Bey,

Bir işletmemin kullanıcı adı ve kodu elimize ulaşmadı, çevre ve şehircilik il müdürlüğünde onaylanmış olarak gözüküyor ve kullanıcı adı ve kodu gözükmüyor. Bu yüzden yardımcı olamıyorlar, Bakanlığa yönlendiriyorlar, ÇBSden de vergi numarasıyla girdiğimde değişiklik yapamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim.

Diğer bir işletme için de atık beyan sisteminde görüntülensin talebi olmasına rağmen ÇBS de atık beyan linki gözükmüyor. Tekrar başvuru yapmak için tesis bilgilerini güncelle diğimde ekteki gibi bir ekran çıkıyor. Firma bilgilerimi tıkladığımda da pdf dosyası açılıyor. Ne yapmam gerekiyor.

Son olarak sintine sularını atı beyanına değil de gemi takip sistemine beyan edeceğiz değil mi?

Teşekkürler. İyi çalışmalar.

çbs.jpg

Üyeler Görebilir
aynı problemi ben de yaşadım birkaç firmada.konuyu müdürlükle bugün görüştüm.firmanın ilk kayıt aşamasında çevre danışmanlık firması mısınız sorusuna evet in işaretlenmesinden kaynaklı bir hata olduğunu söylediler ancak herhangi bir düzeltme yapamdılar. böyle olunca sistem firmayı danışmanlık firması gibi algılıyormuş.

Üyeler Görebilir
@denizlibo
Aynen öyle, çünkü siz danışmanlığını yaptığınız firmanın adına ÇBS de kayıt işlemi gerçekleştiriyorsunuz, kayıt yaptığınız firma danışmanlık firması mı değil, işin mantığı budur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...