E-Çevre İzinleri Sorunlarınız Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi Başvurusu yapan arkadaşlar, sorununuz ile ilgili çalışma tamamlanmıştır. Başvurunuzu yapabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Tesis İşlemleri>>>İşletme Protokol İşlemleri>>>Tesis İşlemlerinde "vekalet dosyası bilgilerine erişilemiyor" hatası düzeltilmiştir, artık vekalet dosyalarınızı görebilirsiniz.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
adresinde Kayıt Başlangıçta Firma Tesis kaydı yaparken karşılaştığınız "Üzgünüz! Beklenmedik bir sistem hatası oluştı ! Hata ilgili birimlere aktarıldı!" hatası sorunu çözülmüştür, bilginize...:)

Üyeler Görebilir
@alix
: Çevre Bilgi Sistemi; firmalara ait kullanıcı adı ile giriş yapılarak atıksu, seveso, atık beyan formu gibi uygulamaların kayıtlarını yapabileceğimiz portalıdır. Ayrıca danışman firmalar kendilerine ait kullanıcı bilgileri ile danışmanlığını yapmış olduğu firmaların ve tesilerin künye bilgilerini (il, ilçe, tel, adres, tesis adı) güncelleyebildiği alandır.
: İzinlisans Portalı; Firmaların tesisleri için alması gerekli Geçici Faaliyet Belgesi ve İzinlisans Belgesi başvurularının internet ortamında yapılabildiği portaldır. Portal üzerinde Çevre görevlisi tanım ve atama işlemleri yapılabilir ve izinlisans başvurularını kendi kullanıcı portalları üzerinden yapabilir, danışman firmalar ve çevre yönetim birimi firmalara ait protokol işlemlerini yapabilir.

Üyeler Görebilir
@emrah_4408
Ekleyememeniz için sistemden kaynaklı herhangi bir sorun yok, neden ekleyemiyorsunuz nasıl bir sorun ile karşılaşıyorsunuz,

Üyeler Görebilir
şimdi arkadaşımızın bilgilerini sisteme giriyoruz çevre görevlisi işlemlerinden görevliyi ekle dediğim zaman sayfa gidiyor günün başka saatlerinde denedim yine olmadı

Üyeler Görebilir
@emrah_4408
Bu şekilde bir sonuca ulaşamayız, isterseniz 0312.586.35.81 nolu telefondan bizimle irtibata geçin birlikte bakalım.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar E-İzin portalında TC kimlik nosu kaydı yaparken karşılaştığınız sorun çözülmüştür, kayıt işlemlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Üyeler Görebilir
her belgeyi kaydettikten sonra "belge başarıyla kaydedilmiştir." diyor "tamam"a basıyorum. sayfa yenilenirken sorun oluşuyor. her defasında yenile demek zorunda kalıyorum. sorun ne olabilir?

Üyeler Görebilir
@Hülya_Arslan
Kaydetme işleminden sonra sayfa yenilenmesi normal, normal olmayan "belge başarıyla kaydedilmiştir." uyarısını aldıktan sonra kontrol ettiğinizde dosyanızın ekli olmayışıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...