Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sedat Bey merhaba,
e-imzadan kaynaklanan bir problem yaşıyorum da yardımcı olursanız sevinirim. e-imza test bölümüne girdiğimde imzala butonuna basıldığında ya belge imzalanmıyor ya da imzalandı diyelim kaydet dediğimde dosyalar kaydedilirken bekleyiniz diyor.3 4 saat beklediğimiz halde herhangi bir değişiklik olmuyor
teşekkür ederim..
sisteme belge yüklerken mobil imzala dediğimde telefondan imzalıyorum fakat belgeyi yüklemiyor tekrar mobil imza sayfasının başına dönüyor acil yardım ...
@muratcglyn aynı sıkıntıyı bnde yasadım mobıl ımzanda bı sıkıntı oluomus sedat bey ole soledı. gercektende aradım turkcelı bı sorun yok dedıler ama onları aradıktan sonra tekrar sısteme gırdım oldu. mobıl ımzanın aktıf olup olmadıgını teyıt ettır turkcele yada aveya
@Sedat Azizoğlu
Sedat Bey teşekkürler verdiğiniz bilgi için ama adobe acrobat reader kaldırıp yükleyemiyeceğimden korkuyorum, bu aralar işlerde sıkı baya sistemi kullnamazsam kötü olur.
Çevre İzin Belgesi almış bir firmada ünvan değişikliği başvurusunu başlattığımızda sistem tarafından yüklenmesi istenen bilgiler nelerdir? bilgi verebilir misiniz? teşekkürler..
@Tarik Can
Yeni ünvan ile düzenlenmiş Ticaret Sicil gazetesi ve ünvan değişikliği nedeni ile ödenen dekont sureti sisteme yüklenerek belge başvuru yenilemesi yapılabilir.
@Tarik Can
Eğer vergi nosu değişmişse işler değişir hocam
Firma vergi nosunu kullanıcı olarak sistemden değiştiremezsiniz. Bir firmanın tesisinin herhangi bir sebepten dolayı vergi nosunun değişmesi durumunda işlemler şu şekilde yapılır;
1- Öncelikle bu değişiklik firmanın bağlı bulunduğu vergi dairesinden gerçekleştirilmeli ve bu değişiklik ticaret
sicil gazetesinde belirtilmelidir.
2- Sistem üzerinden aktarım işlemi yapılabilmesi için Çevre İl Müdürlüğü bilgisi dahilinde İzin ve İzinlisans
Dairesine (Bakanlıklar/Ankara) resmi yazı ile durumu bildiren bir dilekçe yazılmalıdır. Şube Müdürü Cihan Bey
tarafından dilekçeniz değerlendirilir ve aktarım işlemleri için bilgi işleme yani bize havale edilir.
3- Gerekli aktarım işlemleri yapıldıktan sonra GFB yada İzinlisans Belgesi yenileme işlemleri tarafınızdan
sistem üzerinde gerçekleştirilebilir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.