E-Çevre İzinleri Sorunlarınız Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi Başvurusu yapan arkadaşlar, sorununuz ile ilgili çalışma tamamlanmıştır. Başvurunuzu yapabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
@ozlemmalkoc
Sisteme kaydediliyor dersek daha doğru olur, sorularınızın arkası kesilmeyecek en iyisi kurmak istediğiniz zaman 0312.586.35.81 nolu telefondan bizi arayın birlikte ÇYB işlemlerini yapalım :)

Üyeler Görebilir
Sedat Bey,

İzin Portalına girişte ekteki hata bildirimi çıkıyor ve herhangi bir şey yapamıyorum. Yardımlarınızı rica ederim.

Hata Görüntüsü.JPG

Üyeler Görebilir
İyi günler.

Holding bünyesinde 6 Tesis çevre izin lisans kapsamına giriyor.
Holdingin vergi numası A
diğer tesislerden sadece ikisinin vergi numarası aynı
diğerleride birbirinden farklı şimdi biz holding bünyesinde çevre yönetim sistemi kurabilirmiyiz.?
Çevre yönetim sistemi kuramazsak holding bünyesinde 1 çevre görevlisi çalıştırmak zorundamıyız.

Holding A
Tesis 1 - B
Tesis 2 - B
Tesis 3 - C
Tesis 4 - D
Tesis 5- E
Tesis 6- F

Üyeler Görebilir
iyi günler GFB kabul edilen tesisimizde GFB formunu açamıyoruz dosya bulunamadı ibaresi çıkıyor sistemsel bir sorun mudur ? kolay gelsin

Üyeler Görebilir
Sedat Bey,

Sistem açıldı fakat "GFB Kabul edildi" gözüküyor Belge görüntüle dediğim zaman "Geçici Faaliyet Belgesi Bulunamadı" hatası beliriyor. Bununla ilgili ne yapmam lazım?

Not: ilgili resimler ektedir.

GFB.jpg

gfb2.jpg

Üyeler Görebilir
@Tarik Can
Tarık Bey GFB görüntülenebiliyor, şu an bakanlık sistemlerinde kopmalar meydana geldiğinde oluyor, tekrar deneyin, sorun yaşarsanız mail adresinize belgenizi gönderebilirim.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar e-izin portalına giriş yapabilirsiniz. Dosya bulunamadı, belge bulunamadığı gibi hata ile karşılaşırsanız 5-10 dk ara ile tekrar deneyiniz, şu an için sorunlar giderildi, sorun yaşayan arkadaşlar bizimle irtibata geçebilirler...

Üyeler Görebilir
aslında bende 3-4 tane firma var hepsinin girişini yapacağım bir kaç tane yaptım onarın sistemde görünüyorlardı fakat kalanlar görünmüyor firma kaydı nasıl yapıcam başka bir yöntem varmı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...