Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konuda ise kesinlikle çevre danışmanlık hizmeti alması gerekiyor şahsen benim danışmanlığını yaptığım Çevre İzninden muaf olan hastaneler,balık çiftlikler,çay fabrikaları, fındık fabrikaları makine fab. bizden hizmet satın alıyorlar çünkü Çevre Denetim Yönetmeliğe tabiler ve il müd. bu tesisleri belirli periyotlarda denetliyor.Bu bağlamda Çevre Denetim Yönetmeliği Madde 6 incelemenizi tavsiye ederim .teşekkürler. Rica ederim .
ARKADAŞLAR
1-İşletmelerle sadece çevre izni alınması hizmeti konusunda protokol yapabilir miyiz?
2-Bu tür bir protokol yapılması durumunda çevre danışmanlık firması olarak işletmeye karşı sadece çevre
kanununca alınması gerekli izin ve lisanslar hakkındaki yönetmelik madde 12 de belirtilen konularda mı
sorumlu oluruz.
3-Şayet 2. maddede belirttiğim şekilde bir sorumluluk söz konusu olduğunda ÇEVRE GÖREVLİSİ VE
ÇEVRE DANIŞMANLIK FİRMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK te belirtilen çevre danışmanlık firması
yükümlülüklerinden olan ayda en az 1 ya da 2 tam gün çevre görevlisi çalıştırma şartı ortadan
kalkacaktır. Bu durumda bir çevre görevlisi başına sınırsız sayıda çevre izni alımı protokolü yapılabilir mi?
1.Eğer bir firma Çevre İznine tabi ise zaten hizmet satın almak zorunda ama bünyesinde çevre görevlisi var ve izinve lisans aşamasından pek haberi yoksa izin süresince çevre danışmanlık hizmeti satın alır daha sonra protokolü sonlandırırsınz.
2.Protokol aşamasında çevre denetim yönetmeliği, ÇKAGİLHY ve Çevre Görevlisi ve ÇEVRE DANIŞMANLIK FİRMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK ilgili maddelerinden sorumlusunuz.
3.2. madde gerçekleşmeyeceği için tesislere gitmeniz gerekir.çevre görevlisi başına sınırsız sayıda çevre izni alımı protokolü yapsanız bunu çevrim içi çevre izinleri sayfası kabul etmez.
@Sedat Azizoğlu
Sedat Bey kusura bakmayın biraz önce sizden banka hesap numarasını isteyen bendim. Biraz acelem olduğundan kendimi tanıtmadan direkt isteğime geçtim. Kabalığım için özür dilerim cevabınız için ayrıca teşekkür ederim.
Çevre Bilgi Sisteminde Çevre İl Müdürlükleri ve Bakanlık yetkililerinin kullanıcı adı ve şifre gönderememe problemi sorunu çözülmüş olup, kullanıcı adı ve şifre sorunu ile ilgili mail gönderen arkadaşlara bilgileri en kısa zamanda tarafımdan bilgi verilecektir.
Çevre İzni başvurusu sırasında ekrana gelen ekteki fotoğraftaki bilgilerde güncelleme yapmak istiyorum. Ürün cinsinde sadece birim güncellemeye izin veriyor, vardiya sayısını da değiştiremiyorum.
Yardımcı olabilir misiniz?
@waztez
Şu anlama geldiğinden de olabilir.
Eğer vardiya sayısı artıyorsa kapasite artacak(yönetmelikteki belirlenen oranlardan fazla artmış ise), bunun içinde sürecin yeniden başlatılması gerekli olacağından İzin sürecinde vaydiya sayısını değiştirmene izin verilmiyordur.
Sedat Bey Merhaba, toplama ayırma lisansı alacağımız bir firmamız var. bu firmamın açık alanı yok, 3 katlı bir bina ve metal hurda almak istiyor. Açık alanı olmadığı halde yinede ızgara ve yağ tutucu yaptırmak zorunda mı?
bir belediyeye it taş ocağı tesisini çevre bilgi sistemine kaydetme aşamasında işletme tipini seçerken belediye üzerinden mi yoksa firma üzerinden mi işlem yapmalıyım?
@Özlem Oğuzeş
Siz de haklısınız sistem üzerinde çalışmalarımız devam ediyor, sizin gibi belediyede çevre görevlisi olarak çalışan kullanıcıların giriş esnasında seçim sorunu normal bir durum, yakın bir zamanda bu sorunu gidereceğiz inşallah
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.