E-çed kullanıcı adları ve şifreler

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar biliyorsunuz ÇED Süreci artık çevrim içi olarak yürütülecek.

Konu ile ilgili olarak Bakanlık'tan yazı geldi. Kullanıcı adları ve şifreler daha önce bildirmiş olduğumuz mail adreslerine gönderilmiş. 10.04.2013 tarihinden itibaren sistem üzerinden yeterlik başvurusunu gerçekleştirmemiz gerekiyor. Sisteminin adresi: eced.csb.gov.tr

Haberi olmayan arkadaşlar var ise duyurulur.

Bakanlık Yazı cmnet.jpg
 
Üyeler Görebilir
Proje tanıtım dosyası hazırlamak zorunda olmayan tesisler kendileri ÇED görüşü alabilecekler mi?
Websitesine girmeye çalıştım bu sayfa kullanılamıyor bilgisi geldi.
 
Üyeler Görebilir
@Cansu Bağ

ÇED yönetmeliği kapsamı dışında yer alan firmaların başvurularını il müdürlüğü personeli yada bizler yapıyoruz. Ama onların paneli biraz farklı, form gibi yani.

Ankara'daki e-çed eğitiminde, "vatandaşların çed görüşü sorma haklarını ellerinden alamayız. Kendileri dilekçe ile başvuracaklar. Sonra İl müdürlüğümüze gelip, bir personel yardımıyla başvurularını yapacaklar" şeklinde söylendi. Tabi biz yine vekalet ile "vatandaş"ın işlerini yürütebiliriz.
@Cansu Bağ

Ayrıca sistem henüz açılmadı. Yeterlik tebliğ'i sisteme uyarlanacak. Tebliğ çıktıktan sonra sistem devreye girecek. Ama ben linki paylaştığımda siteye girilebiliyordu. Herhalde devre dışı bıraktılar.
 
Üst