E-İmza ve Mobil İmza Sorunu Hk.

Üyeler Görebilir
E-çevre izinlerinde e-imza yada mobil imza sorunu yaşayan arkadaşlar, yeniden deneyebilirler mi, sorunun çözülmüş olması lazım.

İyi Çalışmalar Dilerim.
 
Üyeler Görebilir
@sedat azizoğlu
belge yükleyebiliyorum sistemden e imza seçeneğini işaretliyorum fakat belgeyi imzala dediğimde şifremi girecek olduğum buton açılmıyor. yüklediğim belgeyi göster dediğimde de aynı sorunu yaşıyorum. İki farklı bilgisayardan denedim ikisinde de aynı sorun oldu.
 
Üyeler Görebilir
@İlknur KARATAŞ


Internet Explorer den deneyiniz. Bilgisayarınızda yüklü olan java dan kaynaklı da olabilir. Deneyin eğer sorununuz devam ederse bizimle irtibata geçebilirsiniz. (0312.207.56.12)
 
Üyeler Görebilir
@İlknur KARATAŞ
internet explorer dan giriyorum java 6.21 sürümlerde mi bir problem var acaba ama bakanlığın desteklediği sürümleri yüklemiştim
 
Üyeler Görebilir
Sedat Bey merhaba, e imza ile belge imzalayamama sorunum hala devam ediyor. e imza aldığım firmadan teknik destek de aldım e imzada yada bilgisayarımda bir sorun olmadığını söylediler. Konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
 
Üyeler Görebilir
Sedat Bey merhaba, e imza ile imzalama problemini gönderdiğiniz çözüm yollarıyla hallettim ama şimdi de imzaladıktan sonra belge kaydedilmiyor. Saatlerce belge kaydediliyor lütfen bekleyiniz butonu ekranda kalıyor ama kaydetmiyor.
 
Üyeler Görebilir
Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi Başvurusu yapan arkadaşlar, sorununuz ile ilgili çalışma tamamlanmıştır. Başvurunuzu yapabilirsiniz.
 
Üyeler Görebilir
@İlknur KARATAŞ


Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
adresinden Dijital İmza Kurulum programını tıklayıp "Aç" seçin, yükleme programına ait küçük bir kutu gelecek ekrana "Yükle" butonunu tıklayın ve "Başarılı şekilde yükleme işlemi tamamlandı" uyarısını aldıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
 
Üyeler Görebilir
Sedat Bey merhaba;

"Çevrimiçi Çevre İzinleri uygulaması , sistemlerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na devri nedeni ile bir süre hizmet veremeyecektir."

Uzun zamandır sistem bu şekilde bir yanıt veriyor. işetmemiz ek -2 kapsamında, Çevre Danışmanlık firması mayıs ayı itibari ile sözleşmesi bitti. Yanlış bilmiyorsam iki ay içerisinde işletmemizin yeni bir anlaşma yapması gerekiyor. Ben işletmenin kadrolu çevre mühendisiyim. Benimle beraber bir Çevre Görevlisi arkadaşım daha var. Kendisi de işletmenin kadrolu maden mühendisi dolayısıyla Çevre Yönetim Birimini kurmak içn yeterli sayı oluştu. Ancak yukarıda bahsettiğim üzere uzunca bir zamandır bu mesajı alıyoruz. Yönetmelik kapsamında verilen süre geçti ve biz hala online sistemde ÇYB işlemlerini gerçekleştiremedik. E imza işlemlerimiz kurum taafından sağlandı. Fakat sistem açık olmadığı için tesise kendimizi atayamadık. Dolayısyla, bu durum daha ne kadar devam edecek. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Saygılarımla, iyi çalışmalar.
 
Üst