E-İzin Portalında Yüklü Dosyaların "Göster" butonu ile görüntülenememesi Hk.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar;

E-İzin portalında sıkça karşılaştığımız sorunlarından biri de sistemde kayıtlı olan belgelerin üzerinde bulunan "Dosya Aç" butonunu tıkladığımızda gelen elektronik imza penceresinde "Göster" butonunun tıklanamaması ve bu sebepten dolayı yüklü dosyayı görüntüleyememiz, bunun için yapmamız gerekenler;

1-) E-Çevre izinleri portalı için Web tarayıcısı olarak Internet Explorer'i kullanmalıyız, (Sorun devam ederse 2.maddeyi uygulayın)

2-) Denetim masası>>> program ekle kaldır dan Java ya ait bütün sürümleri kaldırın, Bilgisayarım C:>>>Program Files>>>içinde bulunan Java klasörünü silin, daha sonra
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
adresinden Javanın son sürümünü bilgisayarınıza yükleyin(Java nın son sürümlerinde Denetim masası>>>Java üzerinde Sağ tuş aç>>>Advanced>>>Security sekmesindeki Mixed Code, Disable ama siz mutlaka kontrol edin) .

3-) Dosyayı görüntüledik ve kaydetmek istiyoruz bunun için Adobe Acrobat Reader programının bilgisayarınızda yüklü olması gerekiyor.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
adresinden programı yükleyebilirsiniz.

İyi Çalışmalar Dilerim...

Üyeler Görebilir
eet görüştüm sedat bey:) sizin dediğiniz gibi müdürlükle irtibata geçtim yanlış anlama olmuş tekrar sisteme girip durumu değerlendiriceklerini söylediler ilginiz için tesekkur edrım:)

Üyeler Görebilir
@Sedat Azizoğlu
Sedat bey bu numaradan aradım fakat Orman Su İşleri çıktı bende belge görüntüleyemiyorum tüm dediğiniz işlemleri yaptım hala göster dediğimde göstermiyor

Üyeler Görebilir
İşletim Sistemi Windows 7 olanlar aşağıda yer alan yönergeleri izleyerek problemlerini büyük ölçüde çözebilirler.

Denetim Masası - Kullanıcı Hesapları - Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştir - Açılan pencerede gördüğünüz sayacı en aşağıya çekiniz, bilgisayarı yeniden başlatın sonra dijital imza programını yükleyin.

Üyeler Görebilir
arkadaşlar GFB görüntilemde sorun yaşıyorum. Dosyalar indirilirken hata oluştu uyarısı veriyor. Aynı sorunla karşılaşan var mı nasıl çözebiliriz. Kolay gelsin