Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pdf si var ama heryerden bulamıyorsunuz sanırım bizim arkadslardan birisi hocalardan birinden istemiş yalvar yakar oyle edınmıs ancak bize bile vermedi istediğimizde...:/
Keyif kaçırmak değil aslında. Bu kitap bende de aylardır mevcut fakat bilerek yüklemiyorum. Bu kadar değer verdiğimiz bir kitabı illegal olarak kullanmak ne kadar doğru bilmiyorum. Açıkçası belli kitaplar içinde onaylamıyorum. Diğer kitapların forumda yayınlanmasının sebebide içeriğinin tam olarak bilinmemesi, kolay ulaşılamaması ve pahalı oluşu. yayınlıyoruz ki inceleyin işinize yarıyorsa satın alın diye...
Merhabalar,
Sayın Schenkal , Siz ilgili konuyu e-kitap kategorisinde yayınlayınız, eger ki teklif hakkına dair herhangi bir sorun arzetmedigi taktirde kalabilir , teklif hakkı bünyesinde ise bunun için yapabilecegimiz pek birsey yok acıkcası . İlgileriniz için herkeze teşekkürler.
açıkçası böyle düşündüğünüze üzüldüm, benimde kitaplığımda son 3 baskısı orjinal olarak duruyor ama her zaman yanımızda taşıyamıyoruz, o yüzden pdf işimize geliyor, ekonomik olarakta öğrenci arkadaşlarımıza bir faydanız olurdu bu kitabı paylaşarak, bu işten ekmek yiyen bizler tabiki bu kitabı orjinal olarak alıp kullanıyoruz masrafıda bize dokunmuyor, sizin paylaşımcı biri oldugunuzu bildiğimden dolayı bu mesajınıza ve düşüncenize şaşırdım
Paylaşımcılığımdan yinede şüphe etmeyin. Siz orjinal kitaplara sahibim diyorsunuz bu kitabı dağıtmaya başlarsak emin olun birçok kişi kitabı almayacaktır. Adım gibi biliyorum bunu.. Birde bu tarafından bakın olaya lütfen..
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.