• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ek listeleri

S

seezgn

merhaba arkadaşlar herkese iyi çalışmalar öncelikle. bir sorum olacktı: plastik file çuval ve dokuma üretimi ( PP, PE, TEYP ) yapan bir tesis hangi maddede yer alıyor. bu yönetmeliğe tabi mi? ben bulamadım gözümden kaçmış olabilir. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
 
Cevap: ek listeleri

ek.1 ve ek.2 listesinde plastik ambalaj üretimi ile ilgili bir madde bulamadım.en yakın
"4.1.9 Temel plastik maddelerin (polimerler, sentetik elyaflar ve seluloz bazlı elyaflar) üretildiği tesisler" gibi görünüyor. Hammadde olarak PP ve PE kullanılıyor elyaf üretimi yapılmıyor ki?

"5.3.2 Plastik madde kulanım kapasitesi 25 kg/saat ve daha fazla olan tesisler" olabilir mi?
Başka yorum ... ?
 
Cevap: ek listeleri

evet tekrar baktım en yakın 5.3.2 gibi görünüyor. yıllık plastik madde kullanım kapasitesi de tutuyor.
 
Cevap: ek listeleri

Şimdi İÇOM ile görüştüm. Yüzey kaplama ile ilgili olduğu için ona sokulamayacağını söylediler. Dilekçe ile başvurun dediler. Kapsam dışı olabilirmiş.
 
Cevap: ek listeleri

bulunduğunuz il çevre müdürlüğüne ekinde vaziyet planı,proses akım seması ve acıklaması,çed görüşü,kapasite raporu,ticeret sicil gazetesi,imza sirküsü,elinizde bulunan izinlerin bulunduğu bir dilekçe ile kapsam araştırması isteğinde bulunabilrsiniz..hem hangi listede bulunduğunuz net olarak belirlenir hemde muhaf olduğunuz konuları öğrenmiş olursunuz..
 
Üst