• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Emisyon

özlemözeldinçeler

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Kasım 2016
Firma
uludağ çed çevre
Merhaba arkadaşlar,
Emisyon raporunda; fırın bacası ve fırın havalandırma olarak 2 adet baca bulunmaktadır. Fırın bacasının yanma tekniği brülör'dür. Fırın bacası yakma, fırın havalandırma bacası proses bacası olarak mı değerlendirilmelidir? Daha önceki raporda fırın bacasına proses yakma denmiş proses bacası olarak değerlendirilmiş bu doğru bir tabir midir?
Valilik tespit raporunu doldururken fırın bacasına yakma mı yazmam gerekiyor proses mi?
Farklı raporlarda aynı sistem çalışan fırın bacalarına yakma denmiş? fırınlarda kurutma yapılmaktadır.
 
@hakan çağlar 1 ve 2. Durumda bahsettiğiniz kesinlikle proses bacası, 3. Durumdan %100 emin değilim ama çok yüksek ihtimal yanma bacası.
 

Ekli dosyalar

  • A2FF5225-4DD9-4BE1-90A1-DB22E6E67E21.png
    A2FF5225-4DD9-4BE1-90A1-DB22E6E67E21.png
    74.7 KB · Görüntüleme: 52
Üst