• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Entegre Çevre Bilgi Sistemi Hakkında - Vol.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tarık Can

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Aralık 2008
Şehir
Manisa
Firma
Cançed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
Arkadaşlar merhaba,

Kısa zamanda örnek doküman hazırlamaya çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Eksiklikler olabilir. Ama yine de yol göstereceğine inanıyorum. Herkese kolay gelsin.
İlk önce firma kaydı yapmanız aktarmayı onaylamanız gerekmektedir.
Akabinde tesis kaydı aktarmayı yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla :) il müdürlüğüne yine de onaya gitmesi gerekiyor. :)

Not: Opera tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim.

Uygulama Destek Hattı İletişim Bilgileri de ektedir. Bakanlığın yardımcı videosunu da ekledim.

İyi çalışmalar...



Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • ecbs tesis kaydı.pdf
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,600
  • ecbs firma kaydı aktarma.pdf
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,204
  • UygulamaDestekHattı.pdf
    371 KB · Görüntüleme: 956
Moderatörün son düzenlenenleri:
@NAZLI2780
Merhaba sorununuz çözüldü mü bilmiyorum ama eklenmesi istenen bütün belgeler eklendikten sonra sekme aktif hale geliyor.

@NAZLI2780
Bu sayfada uygunlukta girdiğim bilgileri direk almıştı sistem. Yeni giriş yapmaya izin vermiyor.
 
@ezgig

Firma yetkilisi kendi sistemine girip yetkili listesinden sizi çıkarabilir Ezgi Hanım
 
danışmanlık firmasıyız. e-yeterlilik uygulaması üzerinden danışmanlık yapılan tesisler kısmına girdiğimizde, ekteki gibi bazı tesisler için durumu hanesinde başlamadı yazıyor. ve bunlara çevre görevlisi ata dediğimizde sitemde görünmüyor. diğer tesislerde ise durumu kısmında tamamlandı yazıyor. bu durumla karşılaşan var mı?
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    63.4 KB · Görüntüleme: 94
@ezgig

Sağ tarafta seçeneklere tıkladığında yetkili sil çıkar oradan yapıyoruz. Siz kendinizi çıkaramayacağınız için diğer yetkili sizi çıkaracaktır...

@Didem Akman

1- eyeterlik den çıkmayan tesisi seç kurum kuruluş işlemlerinden danışmanlık sözleşmesini yükle onayla. Çalışma takvimini danışmanlık firması sisteminden girip çalışma takvimi ÇG ekleme gibi işlemleridanışmanlık sisteminden yapıyoruz.
2- bu kısma takılmayın öyle çıkması sorun deil.
3- hesap firma kısmında görünmesi önemli deil demekki firma sahibi sadece tesis yetkilisi olarak arkadaşı eklemiş ki zaten tesis yetkilisi olarak eklediğinde bizim işimizi görüyo
iyi çalışmalar

@Şafak Yılmaz

tesis yetkilisi olarak eyeterlik kısmına girdiğinizde kurum kuruluş işlemlerinden onay bekleyenler kısmına girip (yukarda sol üstte önce firmayı seçip) hizmet sözleşmesini de yükleyip onaylıyoruz. sonra hangi ek kapsamına giriyorsa seçip diğer işlemleri yapabiliriz çalışma takvimi ÇG ekleme gibi
iyi çalışmalar
 
@Şafak Yılmaz
aynı sorunu yaşıyoruz günlerdir. Çözemedik. Maillere sadece TEKRAR DENEYİNİZ yazıyor bakanlık

@Akif Güvercin

sol üstte danışman firma yetkilisinin sisteminde sadece danışman firmanın adı görünyor bizde. diğer protokol eklediklerimiz görünmüyor. ÇG atanmış olan 5 firmamız var onlar da görünmüyor.
 
@muratkahvecioglu

Merhaba,

Birden fazla tesis kaydı olan firmalarımız maalesef. Çevre izin/lisans belgesinin alındığı tesisi aktifleştirirseniz "eyetrlilik" uygulamasında "danışmanlık yapılan tesisler" listesinde firmalar "tamamlandı" olarak görünüyor. Eğer izin/lisans sahibi tesisi aktifleştirmediyseniz "başlamadı" olarak görünüyor. Firmanızın GFB yada izin/lisans belgesindeki ünvanının bizzat aynısı olan ünvana ait tesisi aktifleştirmeniz gerekiyor. Bizzat denedim :)
 
@demet.e
Demet Hanım dediklerinin hepsini yapıyorum ancak lisanstaD/R kodu seçtiğimde kaydetmiyor ve dolayısla bir sonraki aşamaya geçemiyorum.Sanırım 500 mail attım ama geri dönüş yok :/
 
@Evin ERSOY

lisans işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum. e devletten girişm yapınca tesisim gözüküyor. tat firmasında çalışıyorum danışman değilim.

sistemde nereye bakmam gerekiyor. yardımcı olur musunuz
 
Gfb alınmış izin lisans belgesi başvurusu yapacağım ama sistemde aktif değil bölümler sizlerde aktif mi acaba.Başvurunuz var sonuçlanmasını bekleyin yazıyor herkeste böylemi acaba.
 
@Merve D.

arkadaşlar onu önemsemeyin firma ünvanı doğruysa onaylayın. şimdi yaptım hem firma hem tesisimde yetkiliyim ve izin lisans sayfasına da ulaşabildim çok şükür :)
 
arkadaşlar bir sorum daha olacak. önceden İZİN LİSANS VE GFB SORGULAMA sayfası vardı bunlardan bağımsız. şimdi internete yazdığımda bulamıyorum. firmaların lisanslarını sorgulayabildiğimiz sayfa mı değişti? kullanan var mı?
 
@Merve D. HANIM TESİS YETKİLİSİNİN PATRONUZUN TC VE E DEVLETİYLE SİSTEME GİRİŞ YAPIN TESİS İŞLEMLERİ KISMINDAN BİLGİLERİNİZİ KONTROL EDİN BEN KONTROL ETTİM HERHANGİ BİR YANLIŞLIK YOK AMA HALA SORUN DEVAM ETMEKTE BENDE SİZDE BİR DENEYİN HERHANGİ BİR BİLGİYE ULAŞIRSAM EĞER PAYLAŞIRIM BURADA.

@Nazzzzz hanım benim firma ünvanım doğru sadece adres ve tesis telefon numarası yanlış gözükmekte sizde aynı sorunu yaşayıp onayladınız mı ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst