Gönüllü stajyer

Üyeler Görebilir
Merhaba ben Kocaeli Üniversitesi 1.sınıf öğrencisiyim . 2018 de gönüllü olarak yaz stajı yapmayı düşünüyorum :) İstanbul ve Kocaeli de nerelerde yapabilirim ? Gönüllü stajyerliğin yararı zararı nedir :D önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim. Nuh çimento İzaydaş gibi yerlerde yapmak için illaki torpil mi gerekiyor bunuda çok merak ediyorum . :/

Üyeler Görebilir
.....Bu mesleği sevme çabasına giriştim. Çok olumsuz şeyler duydum yinede tercihimin son gecesi saat 23.59 da yazdım kazandım . Artık her şey pozitif olsun istiyorum.....

Üyeler Görebilir
hevesini kırmam ama yazı ingilizceni geliştirerek geçirsen daha faydalı olur. sular seller gibi konuşmak için harca ,beyin hücrelerinde aşırı bilgi yokken bunu denesen daha ıyı olur. bedava çalışmak istersen son sınıfta dene bunu yazın ful staj yap ,işi mezunolduktan sonrada ogrenırsın ogrencısın boş yılların zamanın bi daha gelmez tatilin keyfini çıkar , uyu gez eglen cinemaya git pikniğe git dinlen ne bileyim hayatı yaşa. nasıl olsa 40 sene aynı mesleği yapacaksın işe başladıktan sonra bir kaç sene içinde uzmanlaşacaksın.