Günaydın ve sohbet başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Günaydın; Allah hepinize hayırlı işler ve bol helal kazanç nasip etsin :)

Biraz günaydınlaşmak iyidir. :huhuu:

Üyeler Görebilir
@CMNet Okuru
içimizdeki insani duygularımız size göre daha fazla olduğundan olabilir mi :D:D:D
gördüğümüz gibi iyi olmakta kötü birşey oldu acıma bunlara Tuğba...hemen bi havalara giriyorlar :mad::mad::mad::mad:

Üyeler Görebilir
@Tuğba Yeşil

Çok güzel işte tam benlik. Önce kurbanının zayıf noktasını bulacaksın sonra.... Ben demiyorum bunu doğa diyor :D:D:D

@Emine Erdem

İnsan mı? siz mi? yok artık :D:D:D:D

Üyeler Görebilir
@Tuğba Yeşil

Merhamet insanın en zayıf noktasıdır Tuba hanım. Bu böyle yapacak bişi yok...

@Emine Erdem

Melek değilde başka mitolojik varlıklar olabilir. :D

Üyeler Görebilir

Neden kendi yazdığınız şeyleri ben söylemişim gibi benim alıntımın içine yerleştiriyorsunuz. Yoksa duygularınızı kendi ağzınızdan ifade etmeye çekiniyormusunuz ? :D:D:D:D:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

Üyeler Görebilir
@CMNet Okuru
siz yazdığınız için olabilir mi acaba..bakınca anlamıyor musunuz da bize soruyorsunuz :D:D:D ne kadar sert olsakta içimizde bir merhamet kırıntısı olsa da barındırıyoruz

Üyeler Görebilir
@CMNet Okuru
yapılan her yanlış düzeltilebilir senin düşüncenle aynı kutuda olmak mı allah korusun :komik::komik::koptum::koptum::koptum: :):)

@CMNet Okuru

siz bunun zayıf nokta olarak görmeyi bir bıraksanız herşey nasıl güzel olacakta işta kafanızdaki düşünceleri değiştirmeniz pek mümkün olmadığı için.. bu böyle gidiyor:kötü::kötü::kötü:

Üyeler Görebilir
insanları insan yapan şeyler zayıflık olarak görülmemeli ....ha karşıdaki bu insani duyguları taşımıyorsa da oda onun sorunu, bilmediği birşeyi anlaması zor tabi ..:mad::mad::mad:...sonra bazıları diyor ki neden beni sevmiyorsunuz....düşünü bakalım neden??:):)

Üyeler Görebilir
@Emine Erdem

Ben yazmadım onu diyorum sen siz yazdığınız için olabilir mi diyosun. Emine hanım kızdırma beni :mad::D:D:D

@Tuğba Yeşil

Ben insanlar yanlış yapmasın demiyorum, sadece bana yapmasın diyorum :D:D:D:D

Zayıf nokta olarak görmeyi bırakamam haytta güçlü olmak lazım doğal selleksiyon diye bişi var :D:D:D:D

@Burak Dumlu

Adem ile Havva'ya kadar gitmek lazım bence :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...