Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın ama yanlış yoldasınız Eger tam tersini yapmayı başarabilseydiniz yani iskelet ve kas sisteminiz uyanmamış fakat bilinciniz açık olsaydı eger beyninizdeki kritik faktörü ortadan kaldırıp kendi bilinç altınıza inebilirdiniz. (hipnoz durumu/ kendi kendine hipnoz/oto hipnoz). Bu da hayatınızın geri kalanını değiştirmenizi sağlayabilirdi. Madem yeteneginiz var bu yönde kendini geliştirmenizi tavsiye ederim
Ya aklıma bişey geldi paylaşmak isterim senle. Şimdi madem senin için de sıkıcı ve yoğun bir gün. Diyorum ki ben elimdeki işleri sana göndersem de sen yapsan böylelikle en azından birimiz bu sıkıntıdan kurtulmuş olur
Bu yönde Şeyma Hanımdan başka bana yardımcı olabilecek sevgili bir arkadaşımız varsa çok minnettar kalırım
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.