Günaydın ve sohbet başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Günaydın; Allah hepinize hayırlı işler ve bol helal kazanç nasip etsin :)

Biraz günaydınlaşmak iyidir. :huhuu:

Üyeler Görebilir
Bazıları için 17:00 bazıları için 18:00'a geri sayım başladı. Ben 17:00 cılardanım. Hatta bana kalırsa bugünkü mesaim o kadar bile sürmez. Elimdeki işlere ''O.k. '' alır almaz ben kacar. Günaydınlar bu arada :D

Üyeler Görebilir
off benim 18:00'a çok var hatta bugünü geçtim bunun yarınıda :agla: sabahtan böyle şeyler yazıp morel motivasyonumuzu bozmayınız lütfen....:mad:

Üyeler Görebilir
@Emine Erdem

Bende cumartesileri çalışıyorum ama cumartesileri çok rahat geciyor o yüzden o kısmı ben atladım :D Sayılı saatler cabuk gecer merak etmeyin :D

Üyeler Görebilir
bencede yarım gün olmalı, tamam iş olunca pazarda kalalım ama çoğu zaman cumartesileri sıkıntıdan patlamaya ramak kalıyor...

Üyeler Görebilir
Herkese gunaydinn:)) Geçen hafta bardagimi kirdim hadi nazar cikti dedim ;) ee diger bardagimi kim kirdi yada kim aldi bardagim nerde off:( bu bardak krizini cozmem lazim:))

Üyeler Görebilir
günaydınlar cumartesi gününden..... güne müzikle başlamanızı tavsiye ediyorum :mzkdnlmk:....yanında çay yada kahve çok iyi gidiyor :kahve:.....

@Hatice Tekcan

sizdeki bu bardak krizi bendede evde var :oops:. ara sıra kırıyorum neyseki kupamı kırmıyorum normal su bardakları ve nazar çıktı diye kendimi teselli ediyorum... :D

Cmnet cumartesiyi tatil yapmış galiba, online sayısına baktım morelim bozuldu... halbuki ne güzel enerjik başlamıştım, kendimi cumartesi stresine sokmamıştım takii online sayısı görene kadar..... KALKIN ya....:mad::mad::mad:

Üyeler Görebilir
Herkese günaydın, işe geç gelelim dedik bugün azıcık.

@Hatice Tekcan

Bu önemli bir konu bence ofisi acil toplantıya çağırmakta fayda var. En azından bundan sonraki bardaklar için bu görevden kaçmayın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...