Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazıları için 17:00 bazıları için 18:00'a geri sayım başladı. Ben 17:00 cılardanım. Hatta bana kalırsa bugünkü mesaim o kadar bile sürmez. Elimdeki işlere ''O.k. '' alır almaz ben kacar. Günaydınlar bu arada
Ya haftasonu kişiye özel olmalı , cumartesi hiç iş olmasa bile insanı psikolojik olarak çökertiyor , tamam üretim olsun , işler durmasın ama beyaz yakaya tatil olsun bari
Herkese gunaydinn) Geçen hafta bardagimi kirdim hadi nazar cikti dedim ee diger bardagimi kim kirdi yada kim aldi bardagim nerde off bu bardak krizini cozmem lazim)
günaydınlar cumartesi gününden..... güne müzikle başlamanızı tavsiye ediyorum :mzkdnlmk:....yanında çay yada kahve çok iyi gidiyor .....
@Hatice Tekcan
sizdeki bu bardak krizi bendede evde var . ara sıra kırıyorum neyseki kupamı kırmıyorum normal su bardakları ve nazar çıktı diye kendimi teselli ediyorum...
Cmnet cumartesiyi tatil yapmış galiba, online sayısına baktım morelim bozuldu... halbuki ne güzel enerjik başlamıştım, kendimi cumartesi stresine sokmamıştım takii online sayısı görene kadar..... KALKIN ya....
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.