Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ha o yönden yani, bi an beni korkuttunuz olgaç bey :kptmya::kptmya::kptmya:
Yok yok son mesajımdan sonra TUBA hanımın vereceği bir cevap olmaz heralde diye düşünüyorum. Yıldız hanımda dolayısı ile egale olmuş olur. Huriye hanımla Emine hanım aslında iyi kızlar onlarla her türlü anlaşırız
Böyle bir durumda kim ne diyebilir herşey ortada değilmi Yıldız hanım. Halkımızın taktiri bu durum karşısında söylenecek bir sözün olmayıp susulmasıdır sizede tavsiye ederim :kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:
@CMNet Okuru
bence Tuğba hanım size yemek yemeyelim dememiş ki, sadece tokken de verdiğiniz cevapları yetersiz bulmuş.... hepsi bu...:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:
@CMNet Okuru
:kptmya::kptmya::kptmya:yemekte yemeyi teklif ederdim de @Demir.D şimdi sürekli yenilgi içinde ya daha onları sindirememiştir sırf o yüzden teklifte bile bulunmadım
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.