Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Can Avşar
kasvetli bir salı günü yapılabilecek en büyük işkenceydi bu ara kablom yok olsaydı bende çam ormanı ve ayıların odamdan görünümü diye bir başlık atıcaktım..
Hayalleri gerçeğe çekmenin ön hazırlığı düşünmektir. Yaratıcı düşünce bir kere başladığında kapı açılmıştır, birbirini takip eden düşünce formları sizinle bütünleşir ve bunlar siz gerçekleştirebilme erkini kazandıkça daha da güçlenir. Sizce Vanilla Sky filminde hayal ve gerçek hangisiydi? Peki benim yazdıklarım....Tasavvur edin ve karar sizin....
Bugün ofisime erken geldim. Gelirken de muhteşem sıcak çörekler aldım. Birazdan kokuyu alan herkes tabiri caizse odama damlayacak ve güne muhteşem bir kahvaltı ile başlayacağız. Herkese sıcak çöreklerle dolu bir günaydın......
Arkadaşlar, ben Adana'dan yazıyorum ve ilk CMnet toplantısını Adana'da yapalım ilk lokmasında bile kendinizden geçebileceğiniz ve farkında olmadan en az 3 porsiyon yiyebileceğiniz kebaplarla sizleri tanıştırmak isterim.
ilk toplantı olmayacaktır belki ama organizasyon sürecini yönetirim derseniz eminim güzel bir etkinlik olur. Metrelik kebapların önünde pozlarla bitirirsiniz etkinliği de
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.