Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaten yakında Kadınlar kulübü üyelerine bir ''CMNet sabah şekerleriyle kahvaltı buluşması'' düzenleyecem sizleri düşünüyorum yani kıymetinizi bilin:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:
@CMNet Okuru
Şimdiki taktiğini çözdüm bize iyi gibi görünüp bize darbe yapacaksınız aramıza sızmaya çalışıyorsunuz amaaaaa başarılı olamayacaksınız :kptmya::kptmya:
@CMNet Okuru
evet dediniz ama Tuğbasız günaydını kabul etmiyoruz.... hem siz bizi kadınlar kulübü olarak tanımladınız hemde ayrımcılık yapıyorsunuz olmaz ki ama....
Bu şekilde grup oluşturmanın forum kurallarına aykırı olduğunu, sizlerin bana karşı takınmış olduğu tavrı onaylamadığını ve bu konuda uyarılacağınızı...
Bu ara işlerinin çok yoğun olduğunu ama beni kalben desteklediğini ve vakti olduğunda bunları zaten kendinin belirteceğini ama şimdiden benim kanalımla bunları iletmek istediğini söyledi. Bilgilerinize...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.