Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Demir bey ve Olgaç bey özellikle ikiniz için bu temenni ve duam; gece çok mutlu uyuyun. Rüyasında bir pınar boyunca yürüyün, kaynağına gelin bir anda çok susadiginizi hissedin. Kana kana o kaynaktan içmek isteyin öyle ki içmezseniz Bayılacak gibi. Tam içecekler saatini çalsin. Sınırle uyanin. ) düşünmesi bile güzel
@Şeyma Huyut
Şeyma hanım gece çok güzel uyudum ama ta ki sizi görene kadar bir anda uyanıverdim. Allahtan rüyaymış çok şükürler olsun şu anda çok mutluyum
@CMNet Okuru
peki o zaman şansımı zorlamayıp...bugünün tıp olayını ben başlatayım....1...2...3...TIP
(siz yinede sakin olun diyorum ama bazı durumlarda bu söz anlamsız kalabiliyor....ama büyüklük sizde kalsın efendim, şiddete hayır!!)
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.