Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Olgaç Sürmelihindi
sonuçta şuan bizler sanal bir ortamda taşıyoruz ama cidden hayatta çok güçlü kadınlar var...yaşadığınızı ortama göre kerşılaşmamış olabilirsiniz ama unutmayın bu gerçeği...ayrıca insanın kendini üstün görmesi bence sıkıntılı bir durum çünkü herkesin eksik olduğu birşeyler vardır..
@Emine Erdem
ben en güçlü kadınlarla karşılaştım bunlardan bir tanesi annem. Ortamınıda gördüm kendini bilen bayanlara saygım sonsuz hele ki annelere onlara şapka çıkarmak lazım. Ben kendimi üstün görmüyorum bana verilmiş olan özelliklerimi kullanmaya çalısarak insanlara faydalı olmaya çalısıyorum. ben kimseyi ne küçük görürüm ne de büyük. her insanın eksik yanı özelliği var. belki eksik yanı tamamlanamayabılır ama özellik giderilebilir. Bu benim yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum. Kimseyi küçük görmek hadime değil ve her ortamıda gördüm.
@Olgaç Sürmelihindi
olgaç bey bu kadar strese girmenize gerek yoktu....kendimi mitingde zannettim şimdi. ...ama annelere her zaman saygılar sevgiler...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.