Geri Kazanım ve Atık Yönetimi Konulu Video

Üyeler Görebilir
Çevre Bilinci'ni artırmaya yönelik video, fotoğraf, karikatür vb. çalışmaları biriktiren ve paylaşmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum..
* Atık Geri Kazanım
* Atıkların Kaynağında Ayrı Toplanması
* Çevre Bilinci
* Sürdürülebilirlik
* Atık Yağların Çevreyi Kirletmesinin Örnekleri

vb. konuları içerebilecek görselleri bizimle de paylaşabilir misiniz?

Üyeler Görebilir
Bu seneki fuarda Sakarya Büyükşehir Belediyesinden Yücel İnce'nin sunumu ekte. Sunumda gerçekleştirdikleri çalışmalardan örnekler var. Kullandıkları afişler ve hazırladıkları çizgi film var.Çok yararlı olacağına inanıyorum.

çizgi filme burdan ulaşabilirsiniz

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
Bu video benim de hoşuma gitmişti. Daha geniş kapsamlı bir atık yönetimi videosu arayışındayım. Paylaşımlarınız faydalı oldu TEŞEKKÜR EDERİM Ağaçlandırma ile ilgili karikatür yapan bir karikatüristimiz vardı, karikatürleri aklımda ama ismi aklıma gelmiyor... Dünya üzerinde yıldızlar altında mutsuz son kalmış ağaçlar.." gibi çizimleri vardı. Bilmem anlatabildim mi. Benim de bulduğum bir iki video burada;

Ödüllü kısa film vb. birşey bulan var mı?

Üyeler Görebilir
bende de bikaç video var.. umarım işinize yarar..
çoğunu beğendim ama favorim "if you give up, they give up.."

.. eklemeye çalıştım ama boyut yüzünden hata oluştu. boyut sınırı nedir acaba bilen var mı?

Üyeler Görebilir
bu siteye mi eklemeye çalıştınız ? Burada sınır 50 mb.. Alternatif olarak vimeo yada youtube gibi bir servise yükleyerek linki paylaşabilirsiniz..

Üyeler Görebilir
evet, .rar dosyası haline getirdim 60 MB olarak yüklemeye çalıştım. tamam 5onin altına indirerek yuklemeyi denicem.

fatih bey 46 Mb civarı rar dosyası denedim ancak yine boyut nedeniyle hata oluştu dedi :( ..

tek tek deneyelim bi de :) üzgünüm daha önce sitenize video yuklemedim :)

devam..

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
46 MB yine başaramadım :) o yüzden azaltarak deniyorum arkadaşlar.. belki bilinen videolar vardır içinde ama birilerinin işine yarayacağını düşünüyorum...

@Birgül Bakanoğlu

rica ederim.. bu siteye erişim yok aslında benim çalıştığım kurumdan; ancak bugun nedense açık :)

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
@Fatih Özcan

forum sitesi olarak görüldüğü için, talep etmiş olmama rağmen genel müdürlüğümüz erişime açmıyor :(

Ekli dosyalar