Gfb yenileme işlemi

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar gfb iptali nedeni ile gfb yenileme işlemi yapıyorum.

Bu süre içerisinde uygunluk yazısınında yenilenmesi gerekmekte.

Önce uygunluk alındıktan sonramı gfb'nin cezalı ücretini yatıramalıyım yoksa ,

önce ücret mi yatırılmalı ,

Üyeler Görebilir
öncesinin sonrasinin cok onemli oldugunu dusunmuyorum. önce uygunlugu alin, uygunlugu almanin akabinde de gfb ceza bedelini odeyin, zatena ayni anda sisteme yükleyeceksiniz.

Üyeler Görebilir
uygunluk yazısı için başvurun ve ödemeyi de hazırlayın. Dekontu yükleyip, ardından yeni başvuru işleminizi başlatacaksınız.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar bende GFB başvurusunda bulunacam fakat belge ekliyorum imzala kaydetten sonra mobil imza ile imzalıyorum tekrar belge yüklemeye geliyor, acaba sistemde bir hata var mı yoksa imzada mı bu aralar sistemi kullanan arkadaşlar var mı?

Üyeler Görebilir
Uygunluk yazısına tekrar neden müracaat ediyorsunuz. Kapasiteniz mi prosesiniz mi değişti? Yoksa uygunluk yazısının tarihi mi çok eski.
İptal nedeniyle gfb başvurusunda izin harcı kadar olan ücreti yatırıp, onun dekontu ile birlikte gfb başvurusu yapıyorsunuz.

Sevinç hanım zaman zaman böyle şeyler oluyor. Daha sonra tekrar deneyin.

Üyeler Görebilir
@Levent Yavuz
eger fiziki kosullarda bi degisiklik yoksa belki uygunlugu yenilemeniz gerekmeyebilir. çevre müdürlügüne bir danisin bence. belki yenilemeyin derler bosa ugrasmazsiniz.

@Sevinç çelik
Eger dosyanin boyutu yuksek degilse (illa 10 mb olmasina gerek yok bazen 8-9 mb da bile sorun olabiliyor) ve formata uygunsa sistemde, sikinti vardir.