Gfb yenilemede çed, muaf olma durumları

Üyeler Görebilir
merhaba arkadaşlar,
bulundugum tesis tat lisanslıdır ve lisans yenileme işlemi yapılacaktır. lisans yenilemede daha önceden alınan çed belgesi ve muaf yazıları var. ilk alınan çed belgesi, muaf yazıları geçerli midir? yoksa yeniden bunlar içinde müracaat etmem gerekli mi? tesis faaliyetinde hiçbir değişiklik yok aynı düzende devam etmektedir. bana göre eskileri geçerlidir ama danışmak istedim yine.
şimdiden teşekkür ederim.

Üyeler Görebilir
evet kafamı karıştıran detay işletmenin daha önce faaliyete geçmiş olması, daha önce faaliyet varmış ama elimizdeki ilk kapasite raporu 1988 yılına ait, o yüzden faaliyete başlanılan tarihe en yakın göstergeler 1988 kapasite raporunda olduğu için acaba 1988 kapasite raporumu baz alınır diye düşündüm bir danışayım dedim.

Üyeler Görebilir
Tesis 1900 yılında da faaliyete başlasa sonuç değişmez. Önemli olan 07.02.1993 yılından önce olduğunun belgelenmesi... Belgelendiği zaman muafiyet hakkı doğuyor.

Her düzenlenen kapasite raporu bir öncekinin süresi bittiği için yada bir öncekine göre değişiklik olduğu için çıkartıldığına göre. Çalışma şartlarının en son kapasite raporuna göre değerlendirilmesi gerekir.

Üyeler Görebilir
Tamaaaaammm kabul ediyorum espiri kötüydü :kötü:

Bende çok fazla yazım hatası yaparım zaten...

Ama bu gün zaman geçirmeye çalışıyorum sadece idare edin...