• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Gmail Drive

Kurdum ve deniyorum şuan sky drive kullanmadım açıkcası. Bilgisayarınıza sıradan bir klasör atıyor ve kendisi olduğu gibi klasörü mail hesabınız ile güncelliyor.
 
Skydrive'da herşeyi tek tek explorer'i açıp mı yüklüyorduk. Yoksa google drive'a konmuş olan özellik skydrive'da varmıydı.
Google drive bir yazılım ile bilgisayara kuruluyor ve masa üstüne bir klasör yerleştiriyor. Yapacağımız şey internete yüklenmesini istediğimiz şeyleri buraya kopyalamak. Kendi kendine güncelliyor. Bana kullanımı kolay geldi.
 
Sky Drive sanırım daha iyi yaklaşık 2 saatte 2 GB upload yaptım. Fakat internet hızıyla da ilgili. Test etmek için yine sizin bir deneme yapmanız sağlıklı olacaktır.
 
Ben az önce skydrive girdim de kapasite olarak 7 GB gözüküyor. Bakalım 25 GB nasıl yapılacakmış bir araştırayım. Bir yerlerde okuduğum kadarıyla daha öncesinde 25 GB'mış fakat 7GB düşürülmüş.
 
@Fatih Özcan
ne kadar eski kullanıcı acaba...bende çıkmadı öyle bir şey :( 4-5 sendedir kullanıyorum gmaili
 
25 GB yükselttim ayarlardan yapılıyor :)
Bu arada benim ortalama denemelerime göre aktarım hızları şöyle

Google drive : 2 saatte 654 mb
Skydrive : 3 saatte 648 mb
 
Üst