Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iş güvenliği uzmanlığı yapmak için hangi dalda uzmanlaştığınızın bir önemi yok. ama benim görüşüm insan yabancı olduğu bir alanda riskleri ne kadar net görebilir
Bu çalıştığınız yerdeki mesai saatlerinize bağlı.Örneğin benim çalıştığım yer TAT tam zamanlı bir çevre görevlisi bulundurma zorunluluğu var.Benim mesai saatim bu firma da doluyo başka bir yere isg uzmanı olarak danışman hizmeti veremem ama çalıştığım TAT için isg danışmanlığı yapabilirim.
@CMNet Okuru
şuan çevre görevlisi olarak çalışıyorum TAT firmasında ama isg uzmanlığını yapıcam gene kendi firmamda bunu nasıl ayarlayabilirim? her 2 işi aynı anda yapamıyor muyuz?
Arkadaşlar özetle olmuyor diye biliyorum ben de çok araştırdım sonuç bu. Ayrıca çevre görevlisi taslak yönetmeliğinde çevre görevlisinin başka iş yapamayacağı alenen yazıyor. O yönetmelik yürürlüğe girdiğinde zaten yapılamayacak, şu anda sgk girişi izin vermiyor
ama bir şekilde ayarlanabilir diye düşünüyorum. çünkü kariyer.net gibi iş ilanı sayfalarının çoğunda aranan özellikler arasında c sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sertifikası ve çevre görevlisi belgesine sahip bireyler arıyorlar.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.