Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://www.cevremuhendisleri.net/konu/İsg-eğitimi.6082/page-4#post-38620 incelerseniz yardımcı olacaktır. (yetkilendirilmiş kurumlar her geçen gün artış gösteriyor güncel listeyi eğitim alacağınız tarihte incelemenizi tavsiye ederim) Yetkili kurumlardan birinden eğitim almanız gerekiyor. Ama öncelikle mezun olmalısınız
Kardeşim özel sektörde bir klasör dolusu sertifikan olsa bir işe yaramaz,
Çünkü yalama ve yalakalar köşeleri kendi aralarında paylaştıkları için, ağzınla kuş da tutsan sonuç alamazsın,
Fakat devlet sektöründe mutlaka derecene etki eder ve terfi almanda yardımcı olur,
Kolay gelsin.
alınan tüm belgelerin elbet bi faydası dokunur fakat özel sektör belgene falan pek bakmıyor. senin çalışmana verimine işteki aktifliğine ne kadar iş bitirebildiğine firmaya ne kadar kazandırdığınla ilgileniyor.Benim bir sürü belgem var kullandığım 3 tanesi. diğerleri raflarda tozlanmaya devam ediyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.