• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

IBC tank

Birgül Bakanoğlu

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Mart 2010
Merhaba arkadaşlar,

İçinde alkol olan kullanılmış IBC tankların kodunu bilen varmı? bunların niteliği nedir? Tehlikeli atıkmıdır yoksa ambalaj atığı olarakmı nitelendirmek gerekir? acil yardım edebilecek olan varmı ?
 
Mrb , benim çalıştığım tesistede IBC tankları var.İçinde reçine ve boya bulunuyor.Biz onları kontamine ambalaj ve tehlikeli atık olarak değerlendirdik ve lisanslı firmaya verdik.
 
ıcınde alkol ve kımyasal bulasmıs butun ambalajlar, tehlıkelı atık sıfatına girmektedir , 15 01 10 olarak atık kodu ile tehlıkelı atık geri kazanım firmalarına uatf ile birlikte verebilirsiniz.
 
Üst