Il çevre müdürlüğü tarafından yapılan denetlemeler hakkında

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba,

İl Çevre Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmiş denetlemelere aramızdan katılmış olan mutlaka arkadaşlar vardır.Yakın bir zamanda (daha tarih net değil) ben de o gruba katılacağım gibi bir his var içimde. :) Denetime girmiş arkadaşlar yaşadıkları tecrübeleri bizimle paylaşabilirler mi?Neler isteniyor?Nelere dikkat ediyorlar?Nelere bakıyorlar?Bu ve bunlara benzer sorulara yardımcı olabilirseniz biz de yaklaşan denetlememiz için bir ön plan yapmış oluruz.Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.Bu arada bu bahsetmiş olduğum denetleme zamanı önceden tespit edilmiş denetleme olacak.Ani baskın şeklinde yapılanlardan değil yani. :)

Üyeler Görebilir
Bizimde yazımız geldi. Bu aralar gelirler heralde denetime. Yalnız biz izin lisansımızı 09.01.2013 de aldık, denetim için erken olmamışmı sizcede?
Birde ÇYB kuruluş tarihimiz Nisan 2012. Bizim çevre görevlisi olarak nisan 2012' den itibaren aylık raporları ve içtetkiği yapmış olmamız gerekiyormu? yoksa izin tarihimizden sonramı yapmamız gerekiyor?

Üyeler Görebilir
@Ece İyidirli Öner
Tesis denetimleri için izin/lisans olup olmadığına bakılmıyor ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar. Bu denetimler haberli de olabilir habersiz de. Aynı zamanda tesiste danışmanlığa başladığınız tarihten itibaren tüm tutanaklar ve iç tetkikler tam olmalı...

Üyeler Görebilir
@Temel Atik

İzin lisansı aldıktan sonra hafatada 2 kez iç izleme numunesi çalışmaya başladık. Bundan öncede aylık olarak il müdürlüğü numune alıp akredite laboratuara gönderiyordu. Ancak bu denetim esnasında tesisin kendi laboratuarında yapılan analiz sonuçlarınıda görmek istiyorlarmı? (iç izlemeye şubat 2013 de başladık, çok az sonuç olacak elimizde)

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba. Yüzlerce fabrika olan Ankara'da il müdürlüğü denetim için 34 fabrika belirledi. 1 yılda 3 denetim geçirmiş çok şanslı biri olduğum için bunlardan 2 tanesi yine benim fabrikam :acpsnr:
Denetim listesi ektedir umarım işinize yaramaz ;)

Ekli dosyalar