Ilginç bir test

Üyeler Görebilir
İşin esprisini yakalamak için daha önce testi cevaplayan arkadaşların yazdığı cevaplara bakmayın.Kopya çekmeyin yani.

Şimdi Asagidaki testi yapin. Sadece verilen yönergeleri mümkün oldugunca çabuk yapin ve düşünün ama bir önceki islemi yapmadan sonraki sorulari okumaya devam etmeyin.

Yanitlari yazmaniza gerek yok, akildan hesaplayin. Sonuca sasiracaksiniz...
Bitinceye kadar asagiya sarmayi sürdürün.

Hesaplamalarin sonucunu aklinizda tutmaya calismayin ve bir sonraki hesaplamaya geçin.

Şunu hesaplayin:

15+6

3+56

89+2

12+53

75+26

25+52

63+32

Bayildiniz biliyorum ama biraz daha katlanin....

123+5

ÇABUK ! BiR ALET VE BiR RENK DÜŞÜNÜN !

En alta sarın...

Sonucu görebilmeniz için cevabınızı yazmanız gerekmektedir.

Üyeler Görebilir
Sanırım yukarıda alet düşünün yazıyordu Hocam, siz sistem düşünmüşsünüz.Alet düşünmeye çalışın bakalım ne olacak :) Yoksa size ayrı bir parantez açmak gerekecek. İnşallah gözlerde bulanık görme sorunu vardır yoksa yandık :naslyany:

Üyeler Görebilir
alet düşünme konusunda sıkıntı çekiyorum işte aklıma ilk gelen o oldu alet deyince felan aklıma ilk öle geldi aslında aklımdaydı zaten ondan herhalde....

Üyeler Görebilir
@aldemir072
Efendim sizi günün düşünürü ilan etmek istiyorum.Yeşil bir damlatmalı filtre düşünerek günlük kotayı doldurduğunuzu düşünüyorum.Bugün daha fazla düşünmeyin devreler yanabilir. :harika:

Üyeler Görebilir
zaten devreler yanmış galiba yoksa bende normal insanlar gibi çekiç felan düşünmem lazımdı herhalde...:) teşekkür ederim.