Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@eyavuz
google dan derken? çevre görevlisi belgesi gibi bir bakanlık mı yapıyor yoksa akademi dünyadan ücretsiz alınan isg belgesi de var yani bunun yanında da tonla para ve zaman ayırılması istenen akademiler de var bunların hepsinin, aynı şey olmadıkları kesin, nereden nasıl alınır makara yapacağınıza detaylı bilgi verseniz daha iyi olur?
@SelenG
hangi kurs, kim tarafından düzenlenen kurs? kursa kayıt olmadan da sınava katılabiliniyor mu? sınav bakanlık tarafından mı yapılıyor?
adresinde istediğiniz il üzerine tıkladığınızda açılan listede eğitim kurumu olarak yetki almış firmalardan eğitim almanız gerekmektedir. Süreç konusunda da o firmalardan detaylı bilgi alabilirsiniz.
adresinde sağdaki yetkili kuruluşlardan bulunduğun ili ve yetki türü eğitim kurumu olanlardan bir kurs seçip fiyatta anlaşıp uzaktan eğitim, örgün eğitim ve stajını tamamladıktan sonra kurs senin bilgilerini ösym ye gönderir ve sen de ösymnin yaptığı sınavlara katılabilme şansı kazanırsın. Sınavlarda başarılı olursan ücretini yatırıp belgeni alırsın.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.