Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet arkadaslar calısıyorum ama sorular cok acaıp normalde calıstıgım yerdede bu ısı yurutuyorum bazı konulara hakımım ama sankı cok eksıgım avr gıbı :S
evet mühür önemli değil,çalışmayanlar babasına mı mühürletecekler allaşkına ,
Bu arada sadece sorulara çalışmak ne kadar doğru olur bilemiyorum,piyasada gezen bazı sorular hatalı bu da yanlış bilgi edinmenize neden olabiliyor.
Evet soruların ciddi bir bölümü hatalı ; o yüzden çıkmış sorular bakanlık tescilli olanlar tercih edilmeli.Bu arada 2005 soruları galiba onlara bir baktım moralim çok bozuldu.Çok acayip ayrıntılı sorular var.
Mühür konusunda az önce eğitim aldığım grupdan biri eski bakanlık çalışanı aynı zamanda eğitmenmiş.O muhakkak mühürlet demiş. İşi olmayanda eğitim aldığı kuruma mühürletsin demiş.Onu okuyunca bende sizin fikirlerinizi alayım dedim.Bazıları çift giriş belgesi mühürlü ve normal olarak gelmeyi düşünüyorlar.Bence de mühür olayı çok saçma olmazsa bizde bir çift giriş belgesi yaparız.
Birde şu var.geçmiş yıllarda bakanlık soru havuzu yapmak için eğitim kurumlarından soru istiyormuş.Bu sorulardan elinde olan var mı? Artı bu sınavda öyle bir uygulama var mı?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.