Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 9001 İç Tetkikçi eğitimine katılmıştım.Oldukça da memnun ayrıldım.İç tetkik konusunu uygulamalı 2 gruba ayrılarak yapmıştık.Ama 14001 ve 18001 konusunda gitmediğim için bir şey diyemiyorum.
Genelde entegre eğitimleri firmalardan teklif gelirse firma içinde (TSE bünyesinde değil) yapıyorlarmış ama bu bahsettiğim eğitimler temel eğitimler,dökümantasyon ve iç tetkikçi için geçerli.Baş denetçi için var mı bir sormanız lazım.
Firma içinde yalnız ben alacağım için böyle bir uygulam yaptıramayız sanırım. Baş denetçi içinde dokümantasyon ve iç denetçi de yok mu? Detaylı olmasa da anlatılıyor sanki.
TSE baş denetçi eğitimine katılmak için 150 saatlik bir eğitim aldıktan sonra katılım alabildiklerini söyledi. Nasıl bu 150 saati dolduracağız dediğimde ise temel eğitim, kurum içi eğitim, başka eğitim firmalarının eğitimleri dediler. Bunları sertifika ile belgelememiz isteniyor. Bir çözüm yolu bilen var mı?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.