Istanbul 'da cmnet üyeleri buluşuyor [kamuoyu yoklaması]

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar,

Bu konuyu açmamın nedeni olası bir istanbul buluşmasına kimlerin katılabileceğini öğrenmek içindir. Ay itibariyle buluşma muhtemelen iftar olarak düzenlenebilir.

Mekan, Zaman önerilerinizi bekliyor ve olası bir buluşmaya katılıp katılmayacağınızı bildirmenizi istiyoruz. iftar programı olması ihtimali içinde görüş bildirirseniz memnun olurum..

Üyeler Görebilir
İstanbul'da buluşma yapılacak bir yer;

Kadıköy Moda İskelesi.jpg

Fatih Özcan Avrupa yakasındaki bir buluşmaya herkes gitmeyebilir. Zira sitenin Anadolu yakasından daha çok üyesi var. Neyse siz gene de alternatif çözümler düşünün yer konusunda.

Üyeler Görebilir
@Gülay Kudret Birdal

sizin dönüş için kadiköy en uygunu ozaman :) Ayrıca Gülay hanım misafir edebilirim sizi arzu ederseniz :)

Üyeler Görebilir
@Birgül Bakanoğlu

Teşekkür ederim çok kibarsınız.Eğer çok geç olursa sanırım size sığınırım :rolleyes: yol 2 saat sürüyor benim akşam 10 da bitse gece 12 de balkabağına dönüşürüm yollarda :krktm:

Üyeler Görebilir
@Gülay Kudret Birdal
ben sakaryaya dönemeyeğim için o gün kalacak yer olarak arkadaşın evini kullanacağım bır aksilik olmaz ise

Üyeler Görebilir
@CMNet Okuru

Çok teşekkür ederim :) eee sen geliyorsundur istanbul buluşmasına herhalde orda kim beni isterse onla giderim :D
Sensiz eksik kalmakla olmaz sensiz olmaz...