• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Joule project

ahmet000099

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Ocak 2012
arkadaşlar joule project hakkında bilgisi olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla...
 
staj yaptıgım çimento fabrikasında şefim bana araştırmamı istedi bu konu hakkında nette detaylı bişi bulamadım sistemin işleyişi ve yapılma aşaması hakkında bilgi edinmek istiyorum türkiye de hiç bir fabrikada bu proje uygulanmıyor belkide bu projeyi uygulamak istiyorlar benden bu konu hakkında bilgi toplamamı istedi bu konu da eger bi bilginiz varsas yardımcı olursanız sevinirim
 
twitter.com/OrganikEgitim adresinde birkaç mühendis ve araştırmacı arkadaş var. Onlar genelde bu tür konularda araştırma yapıyorlar. Eğer ki biliyorlarsa yardımcı olurlar yada senin için araştırma yapabilirler :harika:
 
@ahmet000099

merhabalar bende çimento fabrikasında staj yapmak çok istiyorum içten içe ama hangi tür staj olur? neler yaptırılıyor, faydası oldu mu bilgi verebilir misiniz?
 
@Kübra Ertaş
şu an staj yaptıgım çimento fabrikasında küçük bir içme suyu arıtma tesisi ve evsel atık arıtma tesisi, katı atık bertarafı(yakma işlemi), baca gazı ölçümleri, gürültü kirliliği ölçümleri vb şeyler yapılmakta. yaşadığın yerde eğer bir çimento fabrikası var ise gidip kendilerinden bilgi alabilirsin bu konuda kesinlikle size yardımcı olacaklarına eminim.
 
@ahmet000099

kadıköyde çimento fabrikası bulmak imkansız :( ama değecekse günübirlik izmite giderim bir dahaki yaz, benim esas niyetim inşaat sektörüyle biraz daha yakın olmak soluğunu almak aslında :) teşekkür ederim
 
Üst