Kütle-Denge tablosu yardım

Üyeler Görebilir
arkadaşlar ben çalıştığım firmaya ,geri kazanım geçici faaliyet belgesi aldım.ancak 6.ayın sonuna kadar yollamam gereken kütle-denge tablosunu nasıl yollayacağım konusunda bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok memnun olurum...

Üyeler Görebilir
evet açıldı teşekkürler
lisans görünüyor ancak tehlikesiz atıklar uatf ile alınmıyor nasıl dlduracağımı anlamadım yayınlanan kaynağı inceledim ancak girişler uatf ile değil yani anlayamadım sistemi dolduran var mı

Üyeler Görebilir
@dudujan

geri tusuna basınca sistemin basına dönüyor kullaınıcı bilgileriniz bulunamadı hatası veriyor yardım ederseniz sevinirim..

Üyeler Görebilir
arkadaşlar merhaba elektrpnik atıkların geri dönüşümünü yapan bir firmada çevre görevlisiyim. firmamın temmuz ayından önce uygunluk belgesi vardı ve çevre sistemine bu uygunluk yazısı ile kayıt olmuştum.. fakat şu an firmaya ait geçici faaliyet belgesi çıkmış bulunmakta. belge yenilendiği için sisteme yenidenmi üye olmam gerekli nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirm.

Üyeler Görebilir
bir GDT için ambalaj atıkları için kütle balasn tablosu doldurmam gerek . dolduran var mı acaba? kayıp miktarı ve geri kazanılamayan atık miktarları için nasıl bir çalışma yürüttünüz acaba?