Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaç puanla nereleri tercih ediyorsunuz? kpss 2013/2 tercihleri
@Ferhat Bağaç
konuları bitirmeniz avantajınız olur sadece sınavlara girersiniz ve evde bolca deneme sınavı yapabilirsiniz.. unuttuğunuz yerler olduğunda da sınavlarda belli olur, sorular üzerinden giderirsiniz eksikliklerinizi
@nesliy
bence tam ideal olur.. çünkü herkes ocak-şubat gibi bitirmeye niyetleniyor ama sonra akılda ne tarih kalıyor ne anayasa.. geriye kalan 2-3 ay tekrarlamak ve aralıksız bir şekilde sınavlara girmek için yeterli diye düşünüyorum..
@Ferhat Bağaç
ben sadece tarih coğrafya ve anayasaya bakmıştım.. Murat eğitim kurumlarının kitaplarından çalışmıştım.. Fakat bütün yayınların deneme sınavlarını alıp çözmüştüm ve neredeyse bütün dersanelerin sınavlarına da katılmıştım..
@Burak Bilen
ben de evde oturup tarih anayasa çalışamadığımdan gidiyorum,derste dinledikten sonra evde okuyup çalışınca daha verimli oluyor benim için ondan gidiyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.