• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kamu altyapı projesi

apolayde

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
29 Nisan 2024
Şehir
Antalya
Firma
akdeniz üniversitesi aş
Merhabalar ben üniversite öğrencisiyim ve ödev olarak bizden kamuya ait herhangi bir bitmiş bir altyapı projesinin ihale dökümanı, şartnamesi, Faaliyet raporu, planlama, finans vb. şeylerin içeresinde olduğu bir dosyayı özetlememizi ve bunu sunmamızı istedi. Sizlerde varsa lütfen atabilir mi. Yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim.
 
EKAP'a (Elektronik Kamu Alımları Platformu) giriş yapıp bir çok altyapı projesi ihalesine ulaşabilirsiniz. Örneğin "İdare Ara" kısmına "XXX Su ve Kanalizasyon İdaresi" diye herhangi bir şehrin su ve kanalizasyon idaresini yazıp o kurumun seçtiğiniz yıldaki ihalelerine erişebilirsiniz ve teknik şartnamelere ulaşabilirsiniz. Teknik şartnamelerden güzel bilgiler elde edersiniz. İhale kaç paraya verilmiş, böyle bir iş aşağı yukarı kaça yapılıyor gibi bilgileriniz olur.

Detaylı bir finans raporuna ulaşamazsınız. O firmalarda işe girmeden bu verilere ulaşmak zor.
 
Üst