Kpss 2013/1 atamaları

Üyeler Görebilir
Kpss atamaları başladı ama forumda tercih yapacak kimse yok herhalde. Benim açımdan durum vahim. Kendi branşımda çoğunluk doğu kadrosu. Tercihlerimi yapmaya başladım. Hayırlısı bakalım.

Varmı benden başka ''Aday'' ?

Üyeler Görebilir
@Yasemin Aslantürk

Bence umut vermeyelim Yasemin Hanımcım :D sistem kesin sevgili Demir.D arkadaşımızı görmemezlikten gelicek tedirginliğinizi koruyun :krsn:

Üyeler Görebilir
@Yasemin Aslantürk

Bu mesajını cok begendim inşallah :D

@Gülay Kudret Birdal

Ya bu KPSS muhabbetine neler kaçırdığımı bi bilsen böyle demezdin. Anlatsam burda ÖSYM ye yol olur. :)

Üyeler Görebilir
@Yasemin Aslantürk

Yasemin hanım var mı benden bi isteginiz olması gereken bişey yapılmasını istediğiniz bişey siz böyle mesajlar atın bana yeter.

Gülay hanım kalbimi kırıyosunuz ama :(

Üyeler Görebilir
Gülay hanım kalbimi kırıyosunuz ama :([/QUOTE]

Siz bi atanın sonra size işimiz düşsün yapmayın asıl kalbinizi o zaman kırarım :D inşallah atanırsınız şakası bir yana çok sevinirim kendi adıma

Üyeler Görebilir
@Yasemin Aslantürk

O kolay onu hallederiz.@Gülay Kudret Birdal

Aklıma geldi burdan anmak isterim Sayın Süleyman Demirel ne demişti Gülay Hanım ; '' Petrol vardı da biz mi içtük ''

Neyse atanınca üyeliğimi silecem zaten :D

@Fatih Közen

Arkadaş ne kızıyon :) görmemişim Makinacıyım Sıra 1020 :(

Üyeler Görebilir
2012 atamaları ile bu zamandaki gibi çok sözleşmeli alınmadığı halde, sözleşmeli ve kadrolu toplamda 120 kişi alındı da ona göre bi değerlendirme yapılabilir hmm .. makina mühendisi mi, yoksa teknikeri mi ?
sıra 1020 genelde mi, branşa göre sıralama önemli