Kpss ile atanan arkadaşlarımız var mı merak ediyorum :)

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki bu hafta kpss başvurularının son haftası:) Birçok meslektaşım, arkadaşım harıl harıl ders çalışmakta, dersanelere gitmekte, herkes de bir öss(bizim zamanımızda adı böyleydi:)) telaşı sarmış...Ben de atanma umudu hiç olmadığından bırakın ders çalışmayı, sınava başvursam mı düşüncesindeyim:) Merak ediyorum bu forumda bulunan arkadaşlarımdan kaçı kpss ile atanmış, ya da etrafında atanmış kaç meslektaşı var?

İlginiz için teşekkürler, güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle...

Üyeler Görebilir
Ben başvurumu yaptım ama etrafımdaki herkesi dersanelere gidiyor görünce başvurmasa mıydım diye düşünmedim değil :) Atanan mutlaka vardır da bizim gibi kısmetsizlere uğramaz bence o atamalar :) Yine de bi denemekten ne çıkar diyerek başvrumu yaptım aynısını size de tavsiye ederim :) Rahat rahat bir sınava girmenin keyfi başka oluyor :D Örneğin master yaparken ALESe tekrar girmek gibi iyi keyif veriyor insana :D Hoş o keyfi bazı arkadaşlarım çekemedi gözü kaldı benim sınavımda puanı yükseltebilecekken nazara gelip de düşürdüm orası ayrı :D

Üyeler Görebilir
valla atanan herhangi birisini tanımıyorum ben.. geçen sene abim atandı ama sınıf öğretmeni o :) kpss için dershaneye yazıldım.. 2 ayda neler olmaz ki.. bundan bi önceki kpss'de 1 ay çalışıp 75 almıştımdı.. şimdi biraz daha kasıp 76 falan alırım die düşünüyorum :) hayırlısı bakalım :)

Üyeler Görebilir
@CMNet Okuru
en çok ihtiyaç aslında oralar; ama komiktir 8 kişi istanbul'a ,6 kişi izmir'e bakıyorlar (NOT: sadece çevre izni için, ÇED hariç)...

Üyeler Görebilir
@KaanDogukan
evet ama özellikle muğla ve çevresi, konya ve çevresi deprem açısından da en az riskli olduğundan dolayı puanlar uçuyor :) marmarayı söylemeye gerek yok bile...

Üyeler Görebilir
@CMNet Okuru
kesin istanbul dışında yaşıyorsunuz çünkü istanbulda yaşayanlar başka memleketlerde acayip sıkıntı çekiyorlar :)

Üyeler Görebilir
benim de tanıdığım var kpss sanırım 84 .itfaiye eri olarak yer bulabildi.kendisi burada ; içimizdeyse çıksın ortaya:)
istanbuldan şikayeti olan varsa yer değiştirebiliriz.çok acayip ciddiyim.