Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar elinde laboratuvar stajı staj defteri örnegi olan var mı varsa pdf olarak atabilir mi? İlk deneyimim olacak biraz fikir sahibi olmak istitorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Basit ve en klasik olan yöntem ilk önce staj yaptığınız laboratuvar hakkında bilgi veriniz(Vizyon-Misyon-Politika-Yer vs.).Daha sonra bu laboratuvarda gerçekleşen ölçümler yapılan analizleri belirtip açıklayın. Analizlerde kullanılan cihazlardan bahsedin(varsa kalibrasyonu-bakımı vs). Sonra günlük yapılan işlerden, yaptığınız işlemlerden bahsedin.Önemlisi cihazların fotoğraflarını ekleyin biraz süsleme yapın. Şimdiden kolay gelsin.
Katı atık düzenli depolama tesisinde yaptığım stajın defteri ve sızıntı suyu arıtımı ile ilgili laboratuvar stajımın defteri var ihtiyacı olan varsa atabilirim.
stajımı emisyon ölçümlerinin yapıldığı bir çevre labratuvarında yapıyorum, analiz olarak VOC analizi ve filtre tartımları yapılıyor sadece. 20 iş günü sürecek ve çok az analiz yapıldığı için defteri nasıl dolduracağımı bilmiyorum
diğdemyselam @diğdemy hanım eğer elinizde staj defteriniz var ise pdfini gönderme şansınız var mı? her gün aynı analizleri yapıyorum, staj defterine her gün aynı şeyleri yazmak istemiyorum. siz neler yazmıştınız? nasıl bir yöntem izlemiştiniz? yardımcı olursanız sevinirim. kolay gelsin..
diğdemymerhabalar,
Bende hava emisyon imisyon ölçümün yapıldığı bir laboratuvarda stajımı yapıyorum acaba bulduğunuz ya da kendi yaptığınız staj defterlerini gönderme ya da paylaşma şansınız var mı?
@diğdemy
sana yardımcı olurlar laboratuvar da hatta örnek defter varsa iste yada analizleri anlatırken olabildiğince ayrıntıya gir zaten hoca bilmez bile okulda sıkıntı çıkmaz ..
@diğdemy
bilgileri toplayıp not alıp rahat bir şekilde evde evde yazabilirsin gerekli bilgileri alıp güzel bir not çıkarman lazım laboratuvar deney ve analiz prosedürlerine göz at iste hatta kontrollü kopya çıkarsınlar sana evde de bakabilirsin ..
@BuseKaya
Bende var ama ne kadar işinizi görür bilemem şuan elimde yok ancak akşam ulaştırabilirim bi mail adresi verirseniz.
Fatih Bey sizinle de paylaşabilirim
Teşekkürlerimi sunarım gökhan bey .... [email protected]
Ayrıca grup üyelerinin mail paylaşımı yasak biz birbirimize nasıö yardımcı olabilicez anlamak mümkün değil inadına [email protected]
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.