Lisans yenileme işlemleri

Üyeler Görebilir
danışmanlığını yaptığımız firma hem ek-I 8.1 hemde ek-II 8.2 den dahil edildi ve bugünlerde bir yazı gönderildi. bakalığın görüşü doğrultusunda hava emisyon, tehlikesiz atık geri kazanım, ambalaj atığı geri kazanım konularında izin ve lisans belgesi yenileme talebi ile yazının tebliinden itibaren 1 ay içinde müracat edilmelidir şeklinde.
bu durumda benim izleyeceğim yol nedir?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba,
TAT Lisansımızın süresi 6 ay içerisinde dolacak.Lisans yenileme işlemlerine biraz erken başlamak iyi olacak diye düşünüyorum. Ben işe başladığımda Lisans belgesi alınmıştı yani işlemleri ben yapmadım:kötü: . Bununla ilgili nasıl bir süreç izlemem gerekir. konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Üyeler Görebilir
@esraaa
esraaa Hanım öncelikle il müd uygunluk yazısı için dilekçenizi hazırlayıp il çevreye bırakın sadece toplama ayırma tesisi lisansı alacaksanız bu yeterli sonrasında denetime gelecekler ve eksiklikleriniz rapor olarak size bildirecekler.eğer tehlikesiz atık belgesi de almak istiyorsanız onun içinde ayrıca dilekçe dosya hazırlayıp il müdürlüğüne bırakın.toplama ayırma tesisi için 1000 m2 ve tehlikeisz atıklar içinde bu 1000m2 nin dışında ek alan istiyorlar.gerekli evraklar ve sağlanması gereken şartlar için şu yönetmeliklere bakabilirsiniz.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Üyeler Görebilir
@tuğbagök
Teşekkürler Tuğba Hanım.
Bişey daha var TAT ların Çevre Bilgi Sisteminde kayıtlı olması gerekiyor değil mi? Burada firma olarak kayıt yapıp tesis mi eklemek gerekiyor?
Yoksa evrakları direkt olarak il müdürlüğüne mi göndermeliyiz?
Bu konularda biraz geride kalmış olabilirim ama uygulayarak öğreneceğim :islik: yardımlarınızla ;)

Üyeler Görebilir
@esraaa
Şİmdi bu çevre bilgi sisteminde pek emin değilim bende buna gerek yok snaırım çünkü bende kayıt yaptırmak için girişlerimi yaptım ancak gerek olmadığı söylenmişti .ancak atık ambalaj sistemine keisnlikle kayıtlı olunması gerekiyor.

Üyeler Görebilir
@tuğbagök
Atık ambalaj sisteminde zaten kayıtlı çünkü lisans süresince bildirimlerimizi yaptık.
yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim

Üyeler Görebilir
çevre bilgi sistemine kayıt yapmanız gerek ve lisans başvurunuzu sistemden yapmalısınız. sadece uuygunluk yazısını almak için elden dilekçe veriyorsunuz.

Üyeler Görebilir
@Birgül Bakanoğlu
Birgül Hanım,
peki kayıt için firmayı tesis olarak mı kaydedeceğiz?
Kayıt sırasında firma yetkilisi olarak firma sahibi bilgileri mi işlenecek?

Üyeler Görebilir
@esraaa
esra hanım sistemde çok değişiklikler olduğu için kayıtın nasıl yapıldığına dair başka arkadaşlar yardımcı olsalar daha iyi olacak. ben yapmayalı baya oldu.