Mühendis adayı

Üyeler Görebilir
herkese merhaba.ben kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi çevre mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim.İlerde akademisyen olmayı istiyorum ama kendimi her alanda geliştirmek istiyorum.gerek okul hayatımda gerek kariyerlik yolunda kendimi nasıl geliştirebileceğim konusunda eksikliklerim var benim gibi düşünen on binlerce mühendis adayı var sanırım yardımcı olursanız çok sevinirim....
herkese şimdiden çok teşekkür ederim!!!
iyi günler...

Üyeler Görebilir
@ibrahim_gantep

Yabancı dil mutlaka öğrenin, yabancı kaynakları araştırın ve çalışmalara göz atın bizden ilerideler sonuçta, bu da ufkunuzun kısıtlı kalmasını engelleyecektir. Birde eğer yapabiliyorsanız (bir tanıdığınız var ise vs) hafta sonları/ 2 haftada bir/ arada bir çevre konusunda faaliyet gösteren bir firmaya gidip oturun izleyin çay için fotokopi çekin çalışın :)

Üyeler Görebilir
bence önceliğinizin belirleyen. Eğer saha elemanı olacaksanız boş zamanlarınızı cevre danışmanlık firmalarında geçirin ve işi öğrenin ayrıca stajınızıda bu tür yerlerde yapın. Yok akademi yapacaksanız bol bol okuyun ve yabancı dil öğrenin , makaleler okuyun tez çalışmalarına katılmaya çalışın.

Üyeler Görebilir
Faydası olmaz mı çok güzel düşünmüşünüz tebrik ediyorum sizi .
Ahmet Bey'in de dediği gibi Yabancı dil çok önemlidir muhakkak öğrenin. Artık alakalı alakasız heryerde ingilizce istiyorlar.

Üyeler Görebilir
@Taner Çınar

çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyordum şuan çevre danışmanlık firmasındayım okul bitene kadar da burda devam etmeyi düşünüyorum sonra akademisyenlik...

Üyeler Görebilir
@Yasemin Aslantürk

Kesinlikle katılıyorum. Eger zamanında birşeyleri yaşayamazsanız bu sizi bir ömür mutsuz edebilir. Önümüzdeki 30 yıl çalışacağını düşünürsek öğrenci olmanın zevkini çıkar cünkü bu günler birdaha gelmeyecek.