Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maden işletme projelerinde çevre mühendisi imzası?
maden işleri genel müdürlüğüne işletme projesi verilirken çevre ile uyum planı bölümü için çevre mühendisi imzası gerekiyor. Ama bunun takibi ne kadar doğru yapılıyor bilmiyorum.
Cevap: maden işletme projelerinde çevre mühendisi imzası??
yalnız bir sorun var eğer o imzayı atıyorsanız ve başka bir firmada çalışıyorsanız bu bir sorun teşkil eder
mutlaka çalıştığınız firmanın yaptığı projeye imza atın
ayrıca maden yasal yönetmelikleri uçsuz bucaksızdır çok dikkatli olun
Merhaba ben de madende çalışıyorum işletme projesine imza atıyorum bir de benden restorasyon haritalarıyla ilgili bilgi istendi ama bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar merhaba bnm de elime böyle bir rapor geldi hazırlanmış halde. benden imza istiyorlar ama böyle bir şeyle ilk defa karşılaştım yönetmelikleri inceledim maden kanununda "Çevre ile uyum plan çizimi ve kesitleri" diye bir madde var bu konuda daha önce bir çalışma yapan var mı acaba?? yardımcı olursanız sevinirim..
merhaba,
ben bir madencilik şirketinde çalışıyorum. çevre izinleri ile ilgili danışmanlık hizmeti aldığımız firmalar var. bizim işletme projelerimize imza atabilirler mi?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.