• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

merhabalar :)

Ünsal Yanık

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Ekim 2011
Merhabalar öncelikle herkese..Siteye yeni katıldım inşallah aktif kullanıcı olarak sitede kalıcam sürekli :) Proje Yönetimi ve Girişimcilik dersinde hoca herkes kendi alanıyla ilgili proje hazırlasın dedi ama benim aklıma proje gelmedi yardım edebilecek Çevre Mühendisleri varmı ?? :))
 


proje yönetimi ve girişimcilik dersi demek. üniversiteler ne ilginçlik yapacağını şaşırmış. türkiye şartlarında fantastik bir proje falan yap. etkileyici olur. alglerden biyodizel üretimi gibi mesela. internetten algae harvester diye aratırsan çok görüntü çok video bulursun. böyle dersler şekilci derslerdir. görsel kaynakları abartmak lazım.
 
Üst