Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Müjdat bey paylaşım için teşekkür ederiz. Yanlız bu dosya biraz eski galiba, örneğin sanayi kaynaklı hava kirliliğinin kontrolü yönetmeliğin baktım 2010 da yapılan değişikler işlenmemiş.
En güncel mevzuatı mevzuat bilgi sisteminden bulabilirsiniz.
uyarınız için bende teşekkür ederim Zuhal hanım.tek tek bakma imkanım olmadı ama bakanlığın yeni sitesinde hazırlanmış dosya olduğu için ve tüm yönetmelikler bir arada olduğu için bir çok kişinin işine yarar düşüncesiyle paylaştım. yalnız bahsettiğiniz yönetmelikte madde lerin yanında değişik:30/03/2010 yazıyor. :S
çalışma benim değil bunu belirtmek isterim.bakanlığın hazırladığı bir döküman.bakanlık sitesinden de ulaşılabilir. hazırlayanların ellerine sağlık. tek tek yönetmelik aramaya gerek yok.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.