• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Mobil imza

Hilal Bilgin

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
1 Kasım 2011
merhabalar, izin ve lisanlar sisteminden işlem yaparken,çevre görevlisi belgesini alırken kullandıgım telefon numaramı bilgilerimde değiştirip farklı numaram üzerinden mobil imzamı kullanabilirimiyim?
 
Merhaba,
İzinlisans sisteminde kimlik bilgileri içerisinde ki yazmış olduğunuz GSM numaranızı kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.
Dilerseniz orada kullanmak istediğiniz numarayı girerek bir güncelleme yapıp o şekilde deneyin ve son durumu da bildirin lütfen de @Şeyma Huyut 'un merakı da giderilmiş olsun;)
 
Merhaba arkadaşlar,benim sorum şu; çevre görevlisi belgem için mobil imza alıcam fakat bu yıl bir yerde çalışmıycagım için boşuna mobil imzaya aylık bi ücret ödemek istemiyorum.bu yüzden belgemi aldıktan sonra mobil imzamı iptal etsem bir sorun olur mu?
 
bakanlığın sisteminde bir sıkıntı var sanırım e-imza ile de işlem yapamıyorum zaman damgası sorunu veriyor
 
@diienayzed
Bu hata ödenmemiş bir faturanız olduğunda oluyor genelde, veya hattınız faturasız ise kontör miktarınız yeterli olmadığında.
 
Üst