• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Motat ve kds

Arif Öztürk

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Temmuz 2011
Arkadaşlar merhaba,

Bakanlığın 25.06.2014 tarihinde yapmış olduğu açıklama aşağıda yer almakta,

Kütle Denge Sistemi Uygulaması kullanıma açılmıştır
25.06.2014

KÜTLE DENGE SİSTEMİ UYGULAMASI KULLANIMA AÇILMIŞTIR
Çevre Lisansı/GFB almış olan firmaların kullandığı Kütle Denge Sistemi yenilenmiş olup, 26.06.2014 tarihinden itibaren girişlerin
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresinde yer alan Atık Yönetim Uygulaması (MoTAT- KDS) kullanılarak yapılması gerekmektedir.
Kullanım kılavuzuna
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
ulaşılabilir. Sistemde MoTAT ve Kütle Denge Sistemi uygulaması tek uygulama olarak görüntülenmekte olup, şu an SADECE KÜTLE DENGE SİSTEMİ bölümü kullanılacaktır.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
bu alana ilişkin iş ve işlemler yer almaktadır.
Lisanslı firmaların aktivasyonları gerçekleştirilmiştir. Ancak, uygulamaya ulaşmakta problem yaşanması durumunda sorunun fbs@cevre.gov.tradresine bildirilmesi gerekmektedir.


Bu kapsamda sistemde şu an sadece kütle denge uygulamasının kullanılacağı belirtilmiş. Peki Atık üreticilerin beyan kısmı ile ilgili ben bir açıklama göremedim. Atık üreticileri ne zaman beyan yapacak? Bilgisi olan var mıdır?
 
@kubraeren O halde size tavsiyem firmayı arayıp onlardan lisans belgelerini istemeniz.
Büyük ihtimalle sistemsel bir sıkıntı oluşmuş olabilir. Ama lisansından emin olmadan atık gönderimi yapmamanızı tavsiye ediyorum.
 
Üst