Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dilannnnndilannnnn hanim ayp ekleri için çed ve cevre izni belgesi eklediniz mi? Il müdürlüğü ayp için ced ve cevre izni istiyor normalde. Sanayide bi firmam var ced , cevre izni ve aypsi yok. Hepsini hazirlamak ve onaylatmak icin zaman yok.
Merhaba, Moyden belgemiz geldi fakat uygulama hala açılmadı. uygulamanın açılmasını biz mi talep ediyoruz,ediyorsak eğer sistemde başvuru için herhangi bir yer bulamadım.
deryanilOrhan Bey, nereye mail attınız acaba? Aynı sorun şuan bende de mevcut. Bir firmamın sistemi açıldı, diğerinin sistemi halen daha açılmadı. İlgili memurda bir şey bilmiyor
arkadaşlar benimde bir sorum olacak...sanayide dükkanda atık yağ depolamak için çevre izni alınabiliyormu nasıl bir yol izlemeliyim...şimdiden teşekküredrim.
Tesisinizde motor yağı atığınız oluşuyorsa mutlaka EAYP de işli olması gerekiyor.
Moyden başvurusunda bağlı bulunduğunuz İl Müdürlüğü eayp istemiyorsa (eklerinde ) ikisini de aynı anda başvuru yapabilirsiniz.
Arkadaşlar size ufak bir tavsiye sakın moyden sistemi başında girilen stok miktarını hatalı girmeyin. Üç haftadır düzeltmek için uğraşıyoruz, sistem ile ilgilenen kimse yok maalesef
Yiğit KURTMerhaba bizde de aynı sorun var düzeltmek için dilekçe yazdım şimdi sistem açık düzeltin diyor ben bulamıyorum nereden düzelticeğimi yardımcı olur musunuz? bilen biriler varsa
Moydeni sistemden bakanlık mı açıyor yoksa il müdürlüğü mü motor yağ değişim izin belgesi çıktı ama ilgili memur ile görüştüğümde bakanlık açıyor biz açmıyoruz dedi bu konuda bilgisi olan var mı.
iyi akşamlar.
İl Müdürlüğü açıyor. En azından alınmış örneklerinde İl Müdürlüklerinin açtığı iletiliyor.
İlgili memur arkadaşımıza yönetmelikteki il müdürlüklerinin görevi kısmını iletebilirsiniz
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.